Следва

Наоми Кембъл на първа разходка с бебе

Историята зад футуристичния тоалет на Мария Бакалова от премиерата на "Жените плачат"

Както казахме, макар тоалетът да не е идеален, тази визия много отива на късчето от Рая, каквото е Кан!

Celebrities преди 2 години

Голяма част от красотата, с която се даряваме днес, идва от фотографската ръка на Грег Уилямс, който леко и непринудено снима звездните присъствия на Фестивала в Кан в неформалната обстановка на хотелските им стаи. Грег влиза и във временната френска "обител" на Мария Бакалова, фокусирайки се (буквално) върху тоалета й за последната фестивална вечер, творение на Louis Vuitton. 


Мария Бакалова в Louis Vuitton преди премиерата на филма "Titane" на Филмовият фестивал в Кан, 2021г.

Припомняме, че Мария присъства на фестивала, облечена с две различни визии от френската модна къща, поводът е Червения килим - един на премиерата на филма "Титан“, френско-белгийски хорър, режисиран от Джулия Дюкорнау, и втори - "Жените плачат“, драма, режисирана от Весела Казакова. Докато работата й със Саша Барън Коен (когото обожаваме всячески) в "Борат" клони, та се прекланя към веселието, ролята й в "Women Do Cry" е силно емоционална. Бакалова играе Соня, която е ХИВ позитивна, и трябва да се справя с често жестокото отношение, което получава "в патриархалната, постсъветска култура в България," както Vogue описва действителността ни, разказвайки за филма. 


Петъчна доза секс: Саша Барън Коен


Това е значителна и силна роля, която заслужава, по наше мнение, още по-запомнящ се тоалет и момент на Червения килим. Искрящият ретро-стил Louis Vuitton от колекцията есен 2021 е хубав, но недостатъчен за чара и грацията на Мария. Стилист е Джесика Пастър, фризьор - Байрън Уилямс, а гримьор - Валерия Ферерия - Мария ги описва като своя "...супер екип. Първите пъти винаги са нещо запомнящо се и невероятно“, казва тя за двете си големи изяви на Червения килим в Кан. Защо имаме деликатни забележки към визията четем ТУК, но хубавото е, че Мария е достатъчно слънчева, че да балансира леката недостатъчност на визията.

"Всички знаят, че обичам красиви бални рокли и блясък, но за Кан исках всички да видят различна страна на моя стил. Исках да изглеждам свежа и малко edgy “, казва нашето момиче. "Това, което обичам в тази визия е непринудеността и прохладата, които Louis Vuitton винаги овладява идеално!" За лекотата и приятната острота на визията се съгласяваме! 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 ден

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.