Следва

Жизел Бюндхен на 41! Отбелязваме с 41 най-добри модни изяви на бразилката

„Ние сме реални жени, имаме тлъстинки, целулит и стрии“, каза Камила Кабейо, а ние се съгласихме

Камила Кабейо е абсолютeн поборник за това да сме истински и да се чувстваме красиви с всичките си дребни, по-дребни и най-дребни несъвършенства 

 

Celebrities преди 2 години

24-годишната music star снима кратко видео, което мигновено стана хит в мрежата, от момента, в който спокойно и самоуверено си прави джогинга в парка. 

„Туко що тичах в парка, за да съм фит и здрава. Нося топ, от който се показва коремът ми. Не си гълтам корема обаче, защото бягам и съм нормален човек, който не живее постоянно с "глътнат" стомах. И си помислих: "По дяволите", преди да си спомня, че да воюваш с тялото си е демоде.“

„Благодарна съм на своето тяло за това, че ми позволява да правя това, което трябва да правя. Ние сме реални жени с тлъстинки, целулит и стрии. И трябва да го приемем", споделя Камила в TikTok видеото.

@camilacabello

i luv my body

♬ original sound - Camila Cabello

Сладурката, на която супер много симпатизираме, бе уловена и на разходка с чаровника Шон Мендес, гордо нейно гадже от 2019 година насам (четете още: Ваканцията на известните: Камила Кабейо и Шон Мендес на плажа в Маями).

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 8 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.