Следва

Мамино сладкишче: модният дебют на 10-годишната щерка на Марая Кери

The Best of Olympics: Лавров венец за тези 55 феноменално облечени олимпийци

Шеговито настояваме за дисциплина "Най-хубаво трико", "Най-секси бански", "Най-лъскави обувки" и т.н. 

Celebrities преди 2 години

Година след като глобална пандемия отмени Олимпийските игри в Токио, новото начало е тук и само след 2 дни всичко, което ще правим, е да гледаме (и пишем за) случванията от олимпийски ранг, започвайки от днес с модните такива през годините. След като обратното броене до началото вече тече в мислите ни, нетърпението се разгаря и единственият начин да го потушим до петък е да се разходим в миналото към тази така духовна, мотивираща и емоционална традиция - през призмата на модата и стила, естествено.  

 Докато силата, уменията, усилията и талантът са нещата, които гарантират мястото на атлетите в националните отбори, индивидуалността също не се оставя настрана. Някои спортисти пристигат със стил, който може би носи определено значение, послание или е просто изненадващ и цветен. И понеже всяка пъстра индивидуалност звучи любопитно, поднасяме най-запомнящите се олимпийски униформи през годините на съществуването на спортния форум и историята зад тях в галерията горе.... 

More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 22 часа

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.  

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Celebrities преди 19 часа

Салма Хайек, супер сексапилна, милиардерът и нейн съпруг Франсоа-Анри Пино, и доведената дъщеря, красивата Матилд, присъстваха на гала вечеря в рамките на 60-ото Биенале на съвременното изкуство във Венеция.