Следва

Мамино сладкишче: модният дебют на 10-годишната щерка на Марая Кери

The Best of Olympics: Лавров венец за тези 55 феноменално облечени олимпийци

Шеговито настояваме за дисциплина "Най-хубаво трико", "Най-секси бански", "Най-лъскави обувки" и т.н. 

Celebrities преди 2 години

Година след като глобална пандемия отмени Олимпийските игри в Токио, новото начало е тук и само след 2 дни всичко, което ще правим, е да гледаме (и пишем за) случванията от олимпийски ранг, започвайки от днес с модните такива през годините. След като обратното броене до началото вече тече в мислите ни, нетърпението се разгаря и единственият начин да го потушим до петък е да се разходим в миналото към тази така духовна, мотивираща и емоционална традиция - през призмата на модата и стила, естествено.  

 Докато силата, уменията, усилията и талантът са нещата, които гарантират мястото на атлетите в националните отбори, индивидуалността също не се оставя настрана. Някои спортисти пристигат със стил, който може би носи определено значение, послание или е просто изненадващ и цветен. И понеже всяка пъстра индивидуалност звучи любопитно, поднасяме най-запомнящите се олимпийски униформи през годините на съществуването на спортния форум и историята зад тях в галерията горе.... 

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 9 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.