Ваканцията на известните: Шер, съвършена на 75

Ваканцията на известните: Шер, съвършена на 75

Изправена стойка, слабо тяло, тонизирано лице, блясък в косите и очите - това е мадам Шер на своите 75 по време на релаксиращ отдих в идилично Портофино. На италианското крайбрежие, музикалната звезда е в компанията на собственото си, видимо много обичано Аз, и приятели 

 

Пресмятайки, че ни остава около половин век, докато достигнем невероятно завидната възраст на тази супер готина жена, притваряме очи и се молим да имаме нейната сила и нейната хубост 50-ина година напред във времето. Шер в Италия е доза живо вдъхновение, благодарим на папараците, които не дремят, а дебнат. Защото подобни гледки укрепват духа като нищо друго.  

Факт е, че Шер има пластични интервенции по лицето си, но дори и така, дамата изглежда прелестно. Още повече, че фигурата й е перфектна, а там, колкото и да се пробват пластичните хирурзи, нещата опират до желязна воля и убийствен режим. Самата Шер очевидно се чувства фантастично, като дори коментира без грам ирония: "Разбира се, че имам фейслифт, кой няма?" Четете още: Пластичните операции, без които Шер нямаше да изглежда по същия начин.

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.