Следва

От първо лице: исках атлетичен мачо, получих ужасно недоразумение

Am I Crazy: Как разпознаваме и се справяме с жената психопат?

За хората неща като клюки, истерии, завист, търсене на внимание и подобни малки или големи лудости на жените са някак нормални. Това най-вероятно се дължи на факта, че ние, дамите, сме по-емоционалният от двата пола... или по-скоро по-експресивният и не всяка от нас е способна да наложи контрол върху дивите същества в себе си

Health преди 2 години

Звучи някак поетично, но когато става въпрос за отрицателни емоции - разговорът придобива друг тон, в който вече се говори за психични състояния. Тъй като негативните чувства са неизменна част от целия спектър на човешкото съществуване, може би всяка жена има поне малко от психопата в себе си и един по-задълбочен поглед върху държанието на момичетата около нас би индикирал по-екстремно държание в определена степен. Оказва се обаче, че както за всяко нещо си има крайност, така и за всяка крайност си има термин - женска психопатия.

via GIPHY

Жените психопати обичат вниманието и ако не го получат са готови на унищожение. Когато се сблъсквате с тях, те изначално целят да подкопаят самочувствието ви както намерят за добре и ще направят опит да настроят близките и приятели срещу вас, отравяйки репутацията ви. Много от тях са патологични лъжкини, много по-хитри и манипулативни от мъжете с психопатични наклонности. Тези жени изискват цялото внимание на околните и ако се вслушате в стила на речта им ще разберете, че много успешно играят ролята на жертва. Тя може а пророни крокодилски сълзи само за да спечели съчуствие и внимание, а в следващия момент сълзите й да се превърнат в буен смях - емоциите превключват като с копчета.


7 типа жени, от които мъжете бягат с 200


via GIPHY

Дамите от този вид са познати с театралничене и представяне, достойно за Оскари, което убедително да накара "публиката й" да повярва в нейната история - независимо чия са чули първоначално. Нещата, на които жената психопат е готова, за да разбие живота на врага си, не познават граници, ако не успее а постигне целите си с манипулация, ще ги постигне с флирт или съблазняване, защото за нея няма невъзможни неща.

Тя не е лоялна към никого и вярва, че има право на всичко, докато не дава нищо взамяна. Докато се радва на чуждото нещастие, поставяйки себе си и постиженията си на показ, може дори да се улови зловеща усмивка. В крайна сметка, кой ви е позволил да имате повече от нея? В ситуации жените с това ментално състояние съзнателно биха откраднали или повредили чужда вещ, а в случай, че бъдат изобличени ще се постараят проблемът да изглежда като грешка на някой друг - изкривявайки историята в своя полза, ще ви обвиняват за това, което те правят.

Може би се случва тези дами да не се харесват достатъчно, но по никакъв начин не биха го демонстрирали. Особено завистливи и желаейки да получат всичко, което им хрумне на секундата, те мислят, че е животът не им дава достатъчно, затова е тяхна задача да изравни резултата. Докато претенциите на жената психопат нямат край и нищо не носи удовлетворение, тя не оценява нищо и никого, фокусирайки се изцяло върху нещата, които липсват в живота й.

Психопатките могат да бъдат много умели в приобщаването си към хората. Тя ще ви прецени още докато вие наваксвате с това да разберете най-повърхностната част от нея. Ако вече се сещате за човек от обкръжението ви с подобно поведение, слеващия път, в който ви предложи клюка с фразата "ама не казвай на никого“, внимавайте - шансовете са: едва ли сте единственият човек, на когото е разказала, най-вероятно исторята е половинчато вярна или изцяло измислена.

Най-разрушителна от психопатичните черти на тези жени е неспособността им да обичат никого, понякога дори собственото си дете - неспособност, обричаща всяка тяхна връзка.
Всъщност, проучвания доказват, че психопатията прави жените по-релационни или вербално агресивни, отколкото физически насилствени, следователно са способни да извършват по-малко насилствени престъпления от мъжете психопати. Това може би обяснява първоначално изненадващия факт, че психопатките са по-малко склонни да извършат убийство, отколкото жените, свободни от психичното разстройство... ако ще задълбаваме в толкова тъмни дебри по темата.

via GIPHY

Макар и жените психопати да не са на всяка цена като героинята на Глен Клоуз във "Фатално привличане“, те със сигурност съществуват и могат да бъдат толкова насилствени, хитри и пресметливи, с една дума - опасни, колкото мъжете с психически разстройства. Дамите обаче изразяват състоянието си по по-скрити и манипулативни начини, което ще рече, че истинската им същност рядко се идентифицира.

via GIPHY

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 1 месец

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.