Следва

"Пиша това не като принца, който съм роден, а като мъжа, в който съм се превърнал“: Принц Хари с автобиография

Пенелопе Крус: прекрасна и тъжна

47-годишната Пенелопе Крус от дни е в Италия, където отдъхва със семейството си 

 

Celebrities преди 2 години

Конкретното място на пребиваването им е курортното градче Фреджене. Преди дни актрисата попадна в обективите на колегите, докато се разхожда по плажа. 

В Италия Пенелопе е с децата си - 10-годишният Леонардо и седемгодишната Луна, плюс домашния им питомец. Прекрасна, Пенелопе носи червен цял бански Versace, къси дънкови панталони и очила Ray-Ban. Изглежда тъжна, но затова има причина.  

Семейната почивка на испанската мегазвезда бе, за жалост, помрачена от тъжна вест - през уикенда почина свекървата на Крус, майката на съпруга й Хавиер Бардем, Пилар. Дамата почина на 82-годишна възраст след борба с рак на белите дробове. 

Пенелопе публично изказа съболезнованията си чрез трогателно послание на испански, адресирано до Пилар, в своя инстаграм.

"Винаги бе толкова добра с мен! Не бих могла и да мечтая за по-добра свекърва. Благодаря за всичката любов, която даде на нас, децата ти, на внуците си, на семейството и приятелите. На мен лично даде много. Благодаря ти, че винаги беше на страната на този, който се нуждае от пордкрепа. Благодаря, че никога не замълча, виждайки несправедливост. За това, че с всички сили се опитваше да подобриш живота на нуждаещите си, без да искаш нищо в замяна", написа Пенелопе.


Пенелопе Крус и Пилар Бардем. Кадър от филма "Жива плът"

Пилар Бардем бе известна испанска актриса, носителка на националната награда "Гоя". Крус има честта да работи заедно с нея в четири филма. 

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.