Пенелопе Крус: прекрасна и тъжна

Пенелопе Крус: прекрасна и тъжна

47-годишната Пенелопе Крус от дни е в Италия, където отдъхва със семейството си 

 

Конкретното място на пребиваването им е курортното градче Фреджене. Преди дни актрисата попадна в обективите на колегите, докато се разхожда по плажа. 

В Италия Пенелопе е с децата си - 10-годишният Леонардо и седемгодишната Луна, плюс домашния им питомец. Прекрасна, Пенелопе носи червен цял бански Versace, къси дънкови панталони и очила Ray-Ban. Изглежда тъжна, но затова има причина.  

Семейната почивка на испанската мегазвезда бе, за жалост, помрачена от тъжна вест - през уикенда почина свекървата на Крус, майката на съпруга й Хавиер Бардем, Пилар. Дамата почина на 82-годишна възраст след борба с рак на белите дробове. 

Пенелопе публично изказа съболезнованията си чрез трогателно послание на испански, адресирано до Пилар, в своя инстаграм.

"Винаги бе толкова добра с мен! Не бих могла и да мечтая за по-добра свекърва. Благодаря за всичката любов, която даде на нас, децата ти, на внуците си, на семейството и приятелите. На мен лично даде много. Благодаря ти, че винаги беше на страната на този, който се нуждае от пордкрепа. Благодаря, че никога не замълча, виждайки несправедливост. За това, че с всички сили се опитваше да подобриш живота на нуждаещите си, без да искаш нищо в замяна", написа Пенелопе.


Пенелопе Крус и Пилар Бардем. Кадър от филма "Жива плът"

Пилар Бардем бе известна испанска актриса, носителка на националната награда "Гоя". Крус има честта да работи заедно с нея в четири филма. 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.