Следва

We Love: 57-годишна красавица в сесия за Sports Illustrated

"Пиша това не като принца, който съм роден, а като мъжа, в който съм се превърнал“: Принц Хари с автобиография

Кралски драми: Vol. n-ти

Celebrities преди 2 години

Напоследък познаваме принц Хари и Меган Маркъл повече като "Меган и Хари“ отколкото като "херцогът и херцогинята на Съсекс“. Откакто двамата обявиха оттеглянето си от кралското семейство в Instagram миналата година, търсейки финансовата си независимост, те убедително започнаха строежа на собствена медийна империя - първо с подписването на сделка с Netflix за почти 100 милиона далара с планове за документални и игрални филми, шоа и детски програми, след това и подкаст договор със Spotify.

Сега е време и за печат - Penguin Random House е издателството, потвърдило предстоящата книга на принца, която се описва като "интимен и прочувствен мемоар, който предлага окончателния разказ за преживяванията, приключенията, загубите и житейските уроци, които са му помогнали да го оформят като личност; разкази за детството "с кралска кръв", военната служба, брака и бащинството“.

Намеренията на бившата кралска двойка да имат думата върху нещата от живота си не са новина - когато си казват всичко в интервю пред Опра по-рано тази година, сякаш се чувства, че най-накрая са чисти от терзанията си. Но Хари, поставяйки мастило върху хартия в подробни разкази, потенциално хвърля най-голямата граната по монархията. Макар и височествата в мрачна Англия да запазват спокойствие, продължавайки със служебните си задължения, и публично казвайки твърде малко в отговор на действията на Меган и Хари - не ни е нужен вътрешен източкик, за да забележим турбуленцията, породена от начинанията на Съсексите да отворят завесите за задкулисния кралския живот.

 

Неведнъж Хари е говорил за своята ненавист към деструктивната тенденция на монархията в комбинация с пресата, които заедно поставят членовете на семейството в "капан на системата“. Сега той е свободен и предстоящите му мемоари са "финалната дума от човека, в който се е превърнал“.

И все пак няма измъкване от факта, че същият мъж, който мразеше други да "редактират“ живота му, сега има силата да направи именно това. На принца, който отчаяно се нуждаеше от истинни разкази, сега ще се наложи да седне на редакторския стол и да намери най-правилния начин да презентира своите факти в това, което предстои да бъде най-обсъжданата автобиография някога. В зависимост от това как Хари прецени да напише историята си предстои разберем как ще се развият взаимоотношенията на кралската фамилия... или как ще се сринат те.

Книгата ще бъде издадена по-късно следващата година, а издателството не разкрива финансовите условия на сделката, но отбелязва, че приходите от нея Хари ще дари за благотворителност.

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.