Следва

We love: Майкъл Кейн и Шакира, 48 години любов

Обичам те, не те обичам, Mr. Big... Защо той е най-добрият и най-ужасният мъж, случвал се на Кари

Който е гледал дори малко от "Сексът и градът“ със сигурност е припознавал ситуациите на героите от сериала със свои собствени, познавайки до болка чувствата на вълнение от нов чифт Mанолота на Кари, романтичните разочарования на Шарлът, екзистенциалните кризи на Миранда или сексуалните пламъци на Саманта

Celebrities преди 2 години

В очакване на новото продължение на емблематичната поредица, обсъждаме кой от мъжете в сериала печели най-много точки - ей така, защото е петък и защото ни е романтично. Енергичните дебати рядко обхващат любимите ни Стийв (на Миранда) или Смит (единственият, успял да разтупти леденото сърце на Саманта; и нашите, нетолкова ледени) - и се свеждат до твърде главното затруднение - Ейдън или Тузаря, кой е по-добрият за Кари? Със сигурност не е Ейдън - домушарят, тъпчещ се с KFC и регулярно отказващ да напусне апартамента си, за да придружи Кари на парти. Логично тогава обявяваме за победител този от другия ъгъл - Тузаря, но... същевременно безсрамно и уверено заявяваме, че той е както владеделят на сърцето й, така и най-големият задник, който сме гледали по телевизията. Надолу обясняваме защо и как хем е най-добрият, хем непоносим, примълчавайки си колко често и ние си падаме по баш този типаж... 

Дори не сме предполагали, че това - дали Mr. Big е готин - отново ще е тема на разговор в 2021-ва, но след като Page Six докладва за изтекъл сюжет от сценария на предстоящия филм сме силно притеснена. Една от най-драматичните любовни истории, появявала се на екраните - тази на Кари и Тузаря - след много перипети, в крайна сметка завърши с брак, което някак ни успокои... но той най-вероярно се е издънил ОТНОВО. Според новия филм, чиято прмиерна дата още се пази в тайна, Кари е току-що разведена и навярно не се справя по най-добрия начин, оплаквайки се на приятелките си: "Записвах подкаста си, миех косата си... не ядях и не спях много, но поне се чувствах добре за брака си. Сега съм просто поредната съпруга, за която се е грижел.“

Оставяме настрана разкритието, че в 2021-ва Кари води подкаст - какво по дяволите, Mr. Big??? Ето това илюстрира причините да не го харесваме (понякога). Не знаем подробностите около раздялата им (може и да става въпрос за мирен развод), но доколкото предполагаме по женски - най-вероятно той е виновен. Този развой на събитията няма как да не активира тлъста омраза към Тузаря, който ни лази по нервите още от втори сезон на сериала, когато студено каза на Кари да не се мести в Париж заради него. И тук истинските фенове подробно ще си спомнят как Кари и баретата й се възползваха от момента, за да хвърлят торба McDonald’s в лицето му, (храната, която иначе бе донесена с добри намерения). При всички случаи, Кари бе права да го направи.

Просто издънките на Big явно продължават да се трупат - дори след грамадния шок, когато изостви момичето си пред олтара. Да, със сигурност през вече далечната 99-та, костюмар, занимаващ се с *нещо извън екрана, печелещо му тонове пари (адвокат, банкер... нямаме идея и до днес)* може би е мечтата на всяка нюйоркчанка - днес обаче сме 20+ години отвъд това. Земята буквално гори, глобална пандемия все още върлува наоколо, а костюмираните бизнесмени, предполагащи членство в масонско общество, обикновено доброволно свършват в космоса.

Може би всеки аргумент на политическа основа, насочен към Тузаря, би следвало да издърпа и Кари в себе си - консуматорът с гардероб, претъпкан с луксозни стилети и сандали, някак придобити със заплата на колумнист. И все пак, мисълта за токсичен мъж с вратовръзка, който оправдава държанието си, плащайки вечерята в скъпарски ресторант, отдавна не е идеята ни за секси. 


Помощ: Какво е "Токсична мъжественост" и как се справяме с нея във връзката?


И тук спираме да бъдем лоши... Истината е, че във всички останали пъти, в които Тузаря не прави безброй глупости със скоростта на светлината, той е прелестен... Когато двамата сякаш най-накрая се отказаха от романтичните си отношения, някак все се връщаха един към друг, което ни доказва, че отношенията им са основани не само на химия и физика, но и на емоционално приятелство. Тя бе единственият приятел, готов да изслуша любовните му терзания от друга жена, а той без да се замисли й написа чек, когато беше на път да загуби апартамента си. Отношенията им работят по онзи странен начин, по който при всяко позвъняване на телефона й очаквахме да е той... и понякога познавахме – verified сродни души. На фона на тези неща, няма как да обвиняваме Кари, че се поддава и винаги се връща, защото очевидно има някаква съдбовна намеса, а тя никога не е случайна.

За оплетените връзки се знае едно и каним жените като Кари Брадшоу да си го признаят: Любимият мъж винаги е този, с който гонитбата е най-тежка. Сякаш колкото повече те изтерзае, толкова повече романтизираш. Кари никога няма да забрави страха на Тузаря от обвързване или момента, в който го вижда с новата му съпруга. Няма да забрави боят, който си спретнаха той и Ейдън, или уплахата след новината за инфаркта му. Нито пък вечерта, в която му казва да забрави името й и ни най-малко моментът, когато я търси из цял Париж, за да си я върне. За тези изгарящи любови живеем... ако ги нямаме в живота си, ги искаме поне на екраните си.

П.П.: ... и все пак не забравяйте, че Тузаря е задник.

Анкета

Mr. Big?

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.