Следва

Смартчасовникът, достоен за злато: Huawei Watch 3

Това е любов! Първа споделена снимка в Instagram на Бенифър

Засега обществеността можеше да следи развитието на обновения роман на 51-годишната Дженифър Лопес и 48-годишния Бен Афлек, главно благодарение на папарашки снимки и информация от вътрешни лица

Celebrities преди 2 години

Звездите не крият, че отново са заедно, но не бързат да публикуват сладки романтични снимки в социалните мрежи. В съвременния свят, обаче, съвместният дебют в Instagram е от голямо значение, защото мнозина днес не приемат дадено събитие сериозно, докато то не бъде потвърдено там. 


Дженифър Лопес, Бен Афлек и Лия Ремини

Тази стъпка от самите звезди допреди броени часове бе на изчакване, макар че в профила на тяхната близка приятелка, актрисата Лия Ремини, все пак се появи видео, направено на рожденния й ден миналия месец, на част от което се виждат двама от гушнатите й гости - именно Джей и Бен. 

Оттам насетне, нещата добиват лавинообразен характер. Точно преди два дни, в деня на честването на 52-ия рожден ден на Дженифър, звездата пусна серия кадри, в които първо се радваме на перфектната й фигура и блестящо настроение, докато накрая виждаме причината за всичко това - страстната прегръдка плюс целувка с любимия. 

5 2 ... what it do ..., 

подписа поста по случай своя ЧРД дивата в Instagram. Лятна мини-фотосесия на яхта е подредена в слайдшоу, разкривайки перфектното тяло в стилен бански на звездата. Valentino бикини с винтидж флорална наметка от архивите на бранда от 1967 и зеленикава шапка от Nick Fouquet са подробностите около визията на Джен, а черешката на празничната торта -  първата лично сведена до знанието на публиката снимка с обичния Бен. Най-накрая ги отбелязваме като Instagram official, споделяйки може би най-страстната целувка това лято.

Джей Ло е по-секси отвсякога, с успешна кариера и подновен романс в живота си - по всичко личи, че това страхотно латино момиче е подредило всичко, което изисква подреждане, когато си на тези прекрасни години. Благородно завиждаме, признаваме си, не само заради перфектния подарък, какъвто е тази подновена любов, а по принцип. Ама наистина благородно. 


Вдъхновява ли ни ренесансът на "Бенифър" за втори шанс за бившите ни?


Припомняме, че Лопес и Афлек бяха млади гаджета от 2002 до 2004 г., като дори се сгодиха. Дженифър се събра с Бен по-рано тази година, за всеобща радост и възхита, като го направи скоростно след раздялата с годеника си в онзи момент Алекс Родригес. Запознати твърдят, че подновената връзка между певицата и актьора е много сериозна и двойката вече търси имот в Лос Анджелис, за да заживее заедно. 

В тази история няма нищо случайно. И двамата приемат случващото се много сериозно и по всичко личи, че тази история ще има дълъг живот, твърдят близки до двете звезди. 

В скорошно интервю Джей Ло призна, че в момента точно преживява най-хубавия период в живота си, без да уточнява на какво се дължи това чувство и при пълна липса на коментар относно новата си, стара, красива любов. Вижте ги само в поредицата кадри по-горе, от преди седмица на кинофестивала в Кан.

 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 21 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.