Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 26.07 - 01.08

Смартчасовникът, достоен за злато: Huawei Watch 3

Win Time! 

All About Life преди 2 години

В този момент се откриват Олимпийските игри в Токио - спортна треска обхваща целия свят, ние се готвим за истински тържествено зрелище на човешките сила и дух, а Ивет Лалова, в която сме откровено влюбени, е сред спортистите, от които, при добър късмет, чакаме най-доброто от доброто. Гледаме как грее тази супер-жена в профила й в Инстаграм, готвейки се за старт с новия си помощник Huawei Watch 3, и си мислим, че някои неща просто се получават. "Изключителен отвън. Интелигентен отвътре“ казват от Huawei за часовника на ръката на Лалова, ние добавяме - последен писък на модата и технологията, при това несравнимо красив.

Систематизираме причините за това защо най-бързата българка носи Huawei Watch 3: издръжливостта на батерията е нещото, което веднага главозамайва - продължителността на заряда е 3 дни в smart режим и цели 14 в ultra-long, което означава край на паниката от забравеното зарядно. Наградени сме със спокойствие, да не говорим, че часовникът се зарежда безжично. HarmonyOS2 е новата операционна система на компанията, която отговаря и за отличната работа на Huawei Watch 3. Сред вече наличните приложения в менюто саFitify, Home Workout, myTuner, Mood Messenger, Maxim, Math Games и още, добавена е и възможността за инсталация на допълнителни приложения от AppGallery-то, тъй като паметта му е 16 GB. Движенията са овладени, минутите - разчетени, калориите - преброени, обажданията - улеснени. Нисък старт за успех, накратко.

Смарт часовникът на Ивет e класическият вариант - изцяло черен, направен от стомана и идва със силиконова каишка. AMOLED диспелят на Watch 3 е ярък и с размери 46,2 x 46,2 x 12,15 мм. Екранът се събужда с повдигане на ръка, но има и настройка за постоянно активен режим. Лесно навигираме интерфейса на часовника през сензорния екран или чрез въртящата коронка отстрани.

Функционалностите на това бижу са до безкрая и обратно - любимата ни е eSIM, която позволява да водим разговори, независимо дали часовникът ни е свързан към смартфона. Друг вариант е Bluetooth връзката със слушалки, ако пък не - разчитаме на вградения високоговорител с отлични нива на звука.

Освен eSIM, Huawei Watch 3 работи и с WiFiи NFC, а връзката със смартфон става чрез Bluetooth и приложението Huawei Health, налично за Android и iOS. През него разглеждаме и управляваме малката вселена на китката си - сменяме циферблата, когато ни омръзне старият, следим пулса и изгорените калории по време на тренировка, както и нивата на стрес в края на работния ден. Отброявайки внимателно всяко наше движение в активните ни дни, Watch 3 работи за нас и докато почиваме, следейки качеството на съня ни. Практичен и интелигентен, той запазва всички данни в случай, че решим да измерим прогреса си от последния неделен маратон, а функцията, отговорна за личните известия ни напомня, ако решим да се скатаем.

За шампионите и за хората, ценящи здравето и добрата си форма, новият часовник на Huawei разполага с над 100 различни програми за тренировки - професионално подбрани за спорт на закрито и открито, както и персонализирани упражнения. Освен всичко, смарт-часовникът проследява с точност маршрута ни всеки път, с помощта на GNSS сензора за местоположение.

Скоро ще разполагаме и с виртуалния асистент на джаджата - Силия, която е една от любопитните и най-нежни черти на часовника, но все още неналична в нашия регион - явно не е чувала за българското гостоприемство.

Часовникът на Ивет вече е и наш (взимаме на препоръчителна цена от 799 лв от магазините на A1, Telenor, Vivacom, Technopolis, Зора, както и при партньорите на дистрибутора Polycom). Мерим минутите до старта на красивата ни бърза Ивет, която всеки път ни кара да искаме да бъдем супер-герои като нея. Успех, Ивет, свери часовника и победи!

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 16 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 16 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.