Следва

"Изненада, любими!": Доли Партън за Playboy, като себе си преди 57 години

Коя е съпругата на Хю Грант, Анна Еберщайн?

Двойката, която се жени през 2018 г., има три деца

 

Celebrities преди 2 години

В хитовия сериал на HBO The Undoing от 2020-та, Хю Грант играе с Никол Кидман в увлекателен сюжет за мистериозно убийство, изпълнен с неочаквани обрати. На фона на тази история за дисфункционалния брак, ескалиращ до неподозирани драматични висини  (написана от Дейвид Е. Кели, който също така режисира „Големите малки лъжи", последното участие на Кидман в този много специфичен жанр), съвсем естествено е да се чудите какви са браковете IRL на звездите. За протоколаq Кидман е женена за Кийт Ърбан от близо 15 години, а макар романтичният живот на Грант да е малко по-нестабилен през този период, той най-накрая си сяда на дупето и решава да се пробва на полето на брака през 2018 г.

Коя е съпругата на Хю Грант?

41-годишната Анна Еберщайн е от Швеция и е съосновател на Ace Slippers, базираната в Лондон скандинавска компания за чорапи. Тя я основава заедно със своя братовчед през 2014 г. с цел "да направи по-предизвикателни и стилни традиционните шведски домашни чорапи", според официалния уебсайт на Ace Slippers.

Преди да започне собствен бизнес, Еберщайн завършва магистърска степен по икономика в Шведския университет в Упсала. Тя продължава да работи като ръководител на промоции за маркетинг и продажби в ESPN и ръководи корпоративни маркетингови кампании като креативен продуцент на свободна практика, според информация, събрана от несъществуваща вече LinkedIn страница от списание People.

От колко време Грант и Еберщайн са заедно?

Въпреки че известният с дискретността си Грант запазва повечето подробности за връзката с елегантната дама в живота си, историята им датира поне от началото на 2012 г., когато Еберщайн ражда първото им общо дете (второто за Грант), син на име Джон. Само няколко месеца по-късно, през декември 2012 г., в живота на Грант идва и друг син, Феликс, от Тинглан Хонг, която също така е майка на първото дете на Грант, дъщеря на име Табита, родена през септември 2011 г.

Новините за връзката на Грант и Еберщайн драстично намаляват в началото на 2014 г., когато няколко информационни агенции откриват, че Грант е записан в свидетелството за раждане на сина на Еберщайн някъде през 2013 г. По това време обаче двойката се разделя, въпреки че Грант съобщава пред шведски вестник през септември 2014 г., че Еберщайн и детето им живеят близо до него в Лондон. "Ние сме много добри приятели, а тя е много добра майка", казва той за загадъчната Анна. 

Грант и Еберщайн подновяват романтичната си връзка малко след това, а през декември 2015 г. посрещат второто си дете, дъщеря. Оттогава са все заедно. Третото им дете, които е пето за Грант, се ражда в началото на 2018 г., само няколко месеца преди родителите му да се свържат в брак на скромна гражданска церемония на 25 май 2018 г. Твърде неочаквано, раждането на третото дете на двойката е обявено от Елизабет Хърли, която излиза с Грант повече от десетилетие в края на 80-те и началото на 90-те; тя уж случайно се изпуска по темата в епизод на Watch What Happens Live през март 2018 г.

Какво казва Хю Грант за брака?

Въпреки че в продължение на десетилетия в светлината на прожекторите актьорът е част от много звездни романтични връзки, едва през 2018 г., когато навършва 57 години, „вечният ерген" най-накрая сключва брак. Той започва да намеква, че иска да сложи край на дългогодишния си ергенлък скоро след като се връща при Еберщайн: през 2016 г. звездата обсъжда променените си възгледи за брака с Хауърд Стърн, казвайки: „Виждам колко е прекрасно да се ожените за правилния човек, най-добрият ти приятел - това е уютно и прекрасно ", макар че малко след това добавя:„ Мисля, обаче, че има нещо дълбоко неромантично в брака... Затваряш се."

Не след дълго той задава най-важният въпрос на Еберщайн. В интервю през 2019 г. споделя, че предишните му убеждения, че не иска съпруга и деца, са „просто погрешни" и че е „отлагал тази стъпка прекалено".

Грант съвсем наскоро откровено отговори на слуховете за причината да се ожени за Еберщайн. Влизайки в Twitter през юни 2021 г., актьорът сподели изображение на резултатите от търсенето в Google, в което се твърди, че „Хю Грант се жени за Анна Еберщайн заради проблем с гражданството й". Хю буквално поставя комуникационен рекорд, пишейки: "Не, не съм @Internet, но съм длъжен да внеса яснота по този въпрос. Женя се за нея, защото я обичам." (На въпрос дали прекарва време в гугъл да търси какво пише за него и жена му, той разкрива, че приятел му изпраща скрийншот с резултатите от Гугъл.)

Ясно е, че Грант и Еберщайн имат доста отворена и динамична връзка. В интервю за Сет Майерс през ноември 2020 г. актьорът се изпуска, че съпругата му всъщност не харесва нито един от ром-комите, с които е най-известен - Noting Hill или Love Actually. "Моята съпруга е мъжът в нашата къща, наистина. Тя обича филми с насилие, гангстерски филми, докато аз седя там и гледам "Римски празник "или" Звукът на музиката" или нещо подобно", казва той. "Така че тя наистина не харесва моите филми от миналото, с цялата им романтика и прочие. Но сега започва да харесва моята работа."

Той добавя още, че, макар че съпругата му наистина се наслаждава на The Undoing, тя предпочита други актьори от сериала пред него. "Тя е влюбена в съпруга на убитата дама, изигран от Исмаел Круз Кордова, и е много впечатлена от ченгето Едгар Рамирес", казва Грант с лека тъга. Очевидно обаче пред нас стои един зрял, обичан и щастлив мъж. За което винаги е нужно присъствието на точната жена! 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.