Следва

Лен, памук, коприна, токчета и пчеларски костюм - Анджелина Джоли в Париж

"Изненада, любими!": Доли Партън за Playboy, като себе си преди 57 години

Bunny ears? Check. Bowtie? Check. Strapless bustier? Check.

Celebrities преди 2 години

Съпругът на Доли Партън, Карл, тъкмо навърши 79. Подаръкът на тази изключителна жена е не по-малко изключителен от самата нея - тя зарадва съпруга си (и предполагаме повечето мъже на света, читатели на най-сексапилното списание - Playboy), пресъздавайки една от най-емблематичните си медийни визии - тази за корицата на Playboy от 1978г..


Eволюция на красотата: 30 иконични Playboy корици от Мерилин до Кейт


"Може би се чудите, защо съм облечена така така,“ каза тя в Instagram видео, носейки диадема със заешки ушички, папионка и бюстие без презрамки. "Преди време си казах, че като стана на 75, ще позирам отново за Playboy. Е, вече съм на 75, а Playboy вече няма, но мъжът ми винаги ме е обожавал на оригиналната корица и така реших да го зарадвам. Той все още мисли, че съм секси мацка, дори след 57 години, и няма да се опитвам да го разубеждавам!“


"Ще съм млада толкова дълго, колкото позволят пластичните ми хирурзи", каза Доли Партън, 74, преди дни


Никой не бива да се разубеждава от нещо такова, Доли. Факт е, че тя е невероятна на колкото и години да става. Вижте видеото сами, за да се убедите и сравнете с Playboy-ската корица от едно време с тази днес. 

Доли и Карл са женени от 1966г., а на въпроса за ключа към дълготрайния брак и устойчивата любов тя често отговаря с присмех: "Не бъдете заедно през цялото време! Истината е в това... пътувам много и в моментите, в които сме заедно, се наслаждаме на компанията си и на малките неща“ Пресъздаването на такъв момент от младостта със сигурност е жест, доказващ здравословната дълга любов, а ние отиваме на пътешествие (по работа, напимер) без любимия и манифестираме за любов като на Доли и Карл.

More Celebrities

Ако изглеждаш така на 74 по бански, значи си Вера Уанг

Celebrities преди 14 часа

Вера Уанг сподели нови снимки по бански. 74-годишната дизайнерка, която преди шест месеца призна, че поръчва от Макдоналдс всеки ден и обожава коктейли с водка, публикува в Instagram кадри, на които позира край басейна.