Следва

Цар Лъв: Най-готините и най-проблемни партньорства на зодия Лъв, знак по знак

Лен, памук, коприна, токчета и пчеларски костюм - Анджелина Джоли в Париж

Анджелина Джоли демонстрира крехката си фигура и целия си чар в Париж, придружена от четири от шестте си деца 

 

Celebrities преди 2 години

46-годишната актриса, режисьор и хуманитарист сменя изобилно тоалети, докато изпълнява професионалните си и семейни задължения в Париж.

За лежерен шопинг с Шайло, Захара и Пакс, Джоли носи бежов костюм от лен, комбиниран готино с бяла тениска, няколко цвята маски, елегантни обувки на ток и малка бежова чанта Dior.  


45 години Анджи! Как актрисата преобърна живота си


По-късно същия ден, актрисата е снимана в много приятна бяла рокля, вталена и закопчана догоре, което не я прави по-малко секси, облечена върху това тяло. Обувките отново са същите, което е съвсем логично - не се сещаме за по-универсална обувка от чифт стилето в беж. А и тези глезени... 

На следващия ден Джоли вече е в черно от глава до пети, а поводът за появата й пред камерите е разходка с четирите й деца. 

Любопитното е, че Джоли е във Франция, за да подкрепи местните пчелари и да подпомогне битката за спасяването на пчелите в глобален план. Актрисата имаше задължението да връчи грамоти на няколко момичета от „Жени за пчелите“, програма, стартирана от ЮНЕСКО и Френската обсерватория за епидемиология, обучение и подкрепа на жени пчелари по целия свят.

За тематичното събитие холивудската звезда носи пчеларски костюм и бежови коубойски ботуши, а че каузата е взета присърце, се вижда и с невъоръжено око - Анджи буквално грее от радост. 

 

More Celebrities