Следва

Outfitting: Дизайнерските присъствия на Токио 2020 - SKIMS, Telfar и другите

Стилът на Алойз Ейбрам, 75-годишният Hypebeast, е много по-добър от стила ти!

Огромните числа от фенове вече не са само за младите, защото този готин 75-годишен има 1 милион последователи и също толкова Dior, Nike, Off-White, Louis Vuitton, Supreme, за колкото можем само да мечтаем

All fashion преди 2 години

Славата му стартира благодарение на внука Яник Дифенбах, който през 2016 г. на шега облича дядо си в собствените си дрехи и публикува снимката на най-готиния 70-годишен някога. Резултатът е такъв, че възрастният мъж изненадващо се чувства толкова удобно в младежката визия, че я адаптира изкусно в собственото си ежедневие и така и не сваля повече hypebeast униформата си. Снимката с първия му street style собствен прочит взривява мрежата, което дава старт на инфлуенсърската кариера на дядо, простете, хер Алойз, с прякора Gramps, а Яник става негов личен фотограф и мениджър в социалните мрежи.


Тези тайвански баба и дядо са дефиницията на #couplegoals


Ходенето у баба и дядо за обяд и обсъждането на типични дядо-внук теми бързо се превръща в работни срещи и разговори за колаборации и фотосесии. Ако тук си помислите, че Gramps се показва с Dior и най-желаните разцветки Nike Dunk-ове само за пред Instagram, определено грешите - на улицата ще го забележите, ако се разхождате из Майнц, Германия, същият като на снимките. За възрастния мъж всичко това се превръща в ново хоби и признава, че вече е усвоил изкуството на позирането. Госпожа Ейбрам също се появява пред обектива на внука си от време на време и сама е притежател на няколко чифта редки кецове, логично запалена от стилните момчета и момчета около себе си.


We Love: 57-годишна красавица в сесия за Sports Illustrated


Gramps ходи на фитнес и се храни здравословно, не се страхува от искрящи цветове и всевъзможни щампи, харесва луксозни лога и има Nike-ове за всеки аутфит - вярва, че е модерно да се грижим за себе си, а за да докаже теорията, че няма понятие като "твърде стар“, той се вдъхновява от визиите на по-млади известни личности, демонстрирайки, че и на 75 е релевантно ефектен на най-модерния мъж на планетата в момента - Кание Уест, и е в състояние съвършено да recreate-не бюти-фешън mirror селфито на Кайли Дженър, показваме:

Господин Ейбрам ни усмихна днес, защото е едно напомняме, че когато се чувстваш добре в дрехите си, нищо не може да те спре, а това винаги е сладко и добре дошло. Според него и чаровната му, също толкова модерна спътница и обичливия им внук, дрехите не говорят за възрастта, те просто правят съществуването ни по-вълнуващо и са черешката, която завършва перфектния - на вид и усещане - живот. Така мислим и ние - останете млади! 

More All fashion

Страст и обожание: шоуто на Saint Laurent в Париж

All fashion преди 3 дни

По време на своето шоу Есен/Зима 2024/25, празнуващо прозрачните силуети, така скъпи на самия Ив Сен Лоран, творческият директор на модната къща Антъни Вакарело отдаде почит на гения на Ив с още един феноменален детайл - известната брошка със сърце, превърната в огърлица.