Outfitting: Дизайнерските присъствия на Токио 2020 - SKIMS, Telfar и другите

Outfitting: Дизайнерските присъствия на Токио 2020 - SKIMS, Telfar и другите

Приемете този списък като гид какво да облечете във фитнеса довечера

Новият фешън термин е "outfitting", свързан с кой кого облича и по какъв повод. Отговорите, както следва:
- Топ дизайнерските марки
- Олимпийците
- Токио 2020

Обобщаваме - Ralph Lauren аутфитва спортистите от 2008-ма насам, Christian Louboutin от 2016-та, Stella McCartney също се изявява като стилист на Олимпийските игри, Ким Кардашян за пръв път е в позицията на аутфитър сега. Конкуренцията между дизайнери, стилисти и собственици на брандове е силна, но негласна, list-ваме претендентите за имагинерния златен медал в дисциплина "Best Outfitter". 


Sport and Style: 23 олимпийски кадъра от архива на Vogue


Ralph Lauren

В този момент Ралф Лорън чисто и просто може да се присъедини към Щатския олимпийски отбор, само заради главоломните усилия атлетите да се облечени най-добре. За седма поредна година класическият дизайнерски фаворит на Америка поема ролята си на церемониален кутюр, като тенденцията е на всяко събитие да се включва леко модифицирана версия на заветните червено, бяло и синьо, най-вече издържани в деним и блейзери, като тази година изключително важна е и устойчивостта. 

SKIMS

Въпреки че приносите на Ким Кардашиян за отбора на САЩ може да не се носят и виждат публично, знаем колко е важно хубавото бельо във всяка ситуация, особено физически и ментално натоварваща. Въпреки необичайната връзка на Ким с Игрите (когато е дете доведеният й баща, Брус Дженър, днес Кейтлин Дженър, е златен медалист по лека атлетика) тя е повече позитивно, а не носталгично и тъжно настроена към събитието и работи доста добре... 

Nike

Nike се намества свъсем нахално и съвсем оправдано, аутфитвайки почти всички олимпийци - Бразилия, Франция, Япония, Кения и Съединените щати са само една шепа от отборите, носещи Nike. They just do it... 


The Best of Olympics: Лавров венец за тези 55 феноменално облечени олимпийци


Lacoste

Франция, можеш и по-интересно... Обръщаме се всъщност към, Lacoste, защото силно патриотичните ансамбли вече не се чинят на стиловите експерти.

Telfar

Най-добрия с чантите, Телфар Клеменс от Бруклин, е аутфитър на Либерия. Красиви културни референции се появяват в седемдесетте парчета от колекцията му, показвайки как се прави перфектна първа поява във вселената на спортното облекло.

Armani

Друг дизайнерски бранд с опит на олимпийските игри, Armani, проектира церемониалните екипи на Team Italy за 5-ти поредни игри... Критиците съвсем не обичат олимпийската естетика на бранда, но поне якетата са изработени от рециклиран полиестер.

 


Да правим секс, или да не правим: дилемата на участниците в Олимпийските игри тази година


 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.