Следва

Да носиш рокля е изкуство: Кралица Летисия в тази дреха на цветя!

15 години Филип Морис България, 15 стажанта: Мариана Арсова, усмивка за реклама

Филип Морис България, вдъхновяващата, социално отговорна и устойчива компания – отличена като „Top Employer" през последните 5 години, да пишеш за която е чудесно усещане, а да работиш там – още по-голямо удоволствие, е на българския пазар, от 15 слънчеви обиколки. За 15 млади български студенти това е истински празник, тъй като компанията решава да отбележи повода като им даде шанс за старт в кариерата след една предизвикателна година. За лятната стажантската програма на Филип Морис България ви разказваме, запознавайки ви с 4 млади стажанта-усмивки, като започваме с:

All About Life преди 2 години

Мариана Арсова, Експерт дигитално съдържание

 

Мариана стои пред нас като самата нежност и скромност в 25-годишно красиво тяло, обясняваме си това, освен с интересния й живот, до момента студентски, обвързан със специалността "Връзки с обществеността" в Софийския университет, но и с факта, че е един от малкото хора, които личностно и астрологично се разпростират в два зодиакални знака, родена на 23 октомври, тя е и Везни, и Скорпион, потвърдено от астролог. Започва като стажант за Филип Морис България преди 3 години, а днес е служител на компанията, израствайки кариерно чрез няколко позиции, разказва ни за приключението си по-долу...

 

 

 

В момента Мариана няма романтичен партньор, което е изненада за нас, виждайки магически зелените й очи, но се определя като влюбена в работата си, включваща: "дигитални комуникации, маркетинг и клиентска грижа в социалните мрежи». «И преди Филип Морис България съм правила различни стажове, родителите ми винаги са ме подкрепяли, но когато стъпих тук за пръв път преди три години, на т.нар. Assessment Day (ден за оценявяване на кандидатите за редовната стажантска програма на компанията), облечена елегантно и минималистично и предживях нещо напълно ново... Дотогава не бях работила в толкова голяма, прогресивна, международна компания – лидер в индустрията си, което предизвика леко притеснение у мен, включително и що се отнася до дрескода. Горе-долу през философията към обличането тук разбрах, че като служители на Филип Морис България тук имаме свобода на избор и получаваме спокойствие и пълна подкрепа в работата си."

 

 

 

Менторството в стажантските програми на Филип Морис България е основната част от опита, ценноста и есенцията, която задържа младите таланти и ги приютява като в дом: "Моят ментор се стараеше възможно най-плавно да ме вкара в процеса на работа, но и от време на време да ме пуска в малко по-дълбоки води, за да излизам извън комфортната си зона, да се уча и развивам потенциала си."

 

 

 

"В началото имаше ситуации, в които с риск да не изглеждам съвършен професионалист, се допитвах постоянно до колеги, но за мен е по-важно работата да е свършена правилно и по най-добрия начин, защото вярвам, че грижата за клиента трябва да е перфектна. Тази философия изповядваме всички във Филип Морис България," разказва ни Мариана за 3-годишното си преживяване в офиса на водещата международна компания, а ние го приемаме и като съвет за себе си, за всеки млад човек, който търси своето професионално място - разбиращо и подкрепящо най-човешките черти на личностния разцвет.

 

 

 

Следим Фейсбук страницата на Филип Морис България за още подробности и новини, а до края на седмицата ще разкажем още три завладяващи професионални истории на хора, не по-малко магнетични и щастливи с развитието си от Мариана.

 

 

Материалът е публикуван с подкрепата на Филип Морис България.

More All About Life

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 13 часа

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 13 часа

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.