Следва

Майли Сайръс магична в ароматната страна на Gucci

9 маникюра от Хари Стайлс, които ще повторим

Нека сме честни...

Nails преди 2 години

 ... има какво да му харесваме на Хари Стайлс. През последните години бившият One Direction-ец премина през огромна еволюция на стила, доказвайки, че има нюх за висша мода. Абе, готин си е...

Наедно с роклите и полите, които безсрамно (и блестящо) носи, красавецът има отчетлив афинитет към ярките нокти. Вечно лакиран, при това съвсем нарочно лакиран - в цвят, блясък и закачки, а не просто nude, младата звезда очевидно обича това. Всъщност, от Дейвид Бауи и Кърт Кобейн до A$AP Rocky и Джони Деп, оттетливо отчитаме факта, че все повече мъже се чувстват комфортно с цветове по ноктите си. По този повод се вглеждаме в това какво има Хари Стайлс да каже по въпроса, за да вдъхнови следващото ни посещение в салона.


Еволюция на вечността: мъжките маникюри


1. Джени Лонгуорт рисува усмивки по ноктите на Хари през 2019-та, които са все още на мода и това лято. Смешно е, весело е, не им пречи жегата, нито, че в половин София няма топла вода. Правим си!  

2. Същата година на Jingle Bell балът, Хари решава, че редуващи се пастелно жълти и розови нокти са съвършена хрумка. Ми, да! Забавно и напретенциозно, пак си правим! 

3. Плодовата тематика общо взето все се и на мода в топлите дни, а в случая с мистър Стайлс, на плодчетата перфектно импонират пръстените на всеки пръст. Да има!  

4. За Met Gala 2019, темата „Camp: Notes on Fashion” е очевидно тази, която вдъхновява Стайлс да добави акцент в синьо към иначе черния си тоалет. 

5. WATERMELON SUGAR HIIIIIIIGH… на парчето му "Watermelon Sugar” му отива само и единствено цвят „Flamingo Flair” за скромната сума от 4$, както казва маникюристът зад решението в клипа.

6. Ярко червено е най-подходящият финиш на 70-тарски стайлинг според Хари... всъщност, няма как да сбъркаме с червено на ноктите като цяло.

7. Маникюрът от клипа на песента "Golden” вдъхновява феновете да опитат сами вкъщи. Благодарим за достъпните визии.

8. На последните награди Grammy, Хари, в типичен стил, отново поднася различни цветове по пръстите си - този път кафяво, сребристо, черно и бяло, които довършват визията му на "Баровка“.


"Clueless” на 26: Как биха изглеждали баровките AS IF живееха сега?


9. Перлен блясък пък се оказва решението му за наградите Brit през май - класно!

 ... докато звъним на маникюристката си, си припомняме още стил трикчета от Хари: Хари Стайлс и трите пухкави цветни бои от пера на Грами 2021 и 10 факта за Хари Стайлс - първият мъж на корицата на Vogue.

More Nails