Следва

Коя е Никол Ари Паркър, новата звезда от рестарта на "Сексът и градът"?

Най-бляскавите бюти визии на филмовия фестивал в Кан 2021

Блясъкът, луксът, великолепният грим и тенденциите за коса на филмовия фестивал в Кан 2021 - нашите ТОП beauty визии от 74-ото издание 

 

Celebrities преди 2 години

Може би и вие, като нас, все още усещате пред погледа си спомена от спиращата дъха поява на Бела Хадид с изрязана на гърдите й рокля, прикриваща прелестите си с огърлицата Schiaparelli, но това далеч не значи, че останалите впечатляващи визии на актрисите от червения килим на 74-ия годишен филмов фестивал в Кан не ни отвъртат яко главите. Вече писахме кои бяха най-интересните тоалети за тазгодишния Кка, днес се вглеждаме отблизо в другото много важно - грим и коса решенията, които нито са по-малко важни, нито са по-малко забележими, отколкото дрехите и аксесоарите. Ако Кан е във фантазиите ви и днес, даесетина дни, след като приключи, и сте сигурни, че подобен тип чисто вдъхновение си струва вниманието, значи сте отново на правилното място, в View Sofia.


Най-добре облечените от първия ден на Фестивала в Кан: Бела Хадид, Спайк Лий и другите


Преди да пристъпим към конкретиката в текст и снимки, обобщаваме накратко общите си впечатления: докато облечените в Шанел актриси като Марион Котияр и Карла Бруни залагат на класическия френски подход „по-малкото е повече" що се отнася до грима и прическата, други звезди флиртуват с графичтнте краски по лицето си - от пърхащи изкуствени мигли до чувствено опушения поглед а ла Мати Диоп. Разглеждаме >>> 

Сочните устни на Аня Рубик


Аня Рубик в Saint Laurent 

Това е бляскавата поява на Аня Рубик, която се спуска по червения килим за De Son Vivant (Peaceful) на 74-ия годишен филмов фестивал в Кан, носейки дръзки, много тъмно червени  устни и дълга рокля-бюстие с щраусови пера от Saint Laurent. 

Графичният поглед на Джесика Частейн 


Джесика Частейн във Valentino

Ултра-изтънченият, графичен очен грим, който всички IT момичета на TikTok познават и обичат, намира нов прочит във визията на огнената червенокоса съблазнителка, решена в тюркоазено зелена рокля Valentino. Тоалетът допълва т.нар, "графично око", което оглавява make-up тенденциите в момента. За по-мек завършек на изваяните линии, тайната е да заложим на максимално тънък молив за очи. 

Изваяните скули на Наташа Поли 


Наташа Поли във Valentino

О, идваме си на думата за скулите на Наташа Поли. Ако предпочитате вашите да са остри като бръснач и ултра повдигнати като нейните, ги очертайте и подчертайте стратегически с движения нагоре. За да откраднете външния й вид, извайте скулите с крем бронз Fenty Beauty's Cheeks Out Freestyle (Четете още: Тук е и сме влюбени! Fenty Beauty by Rihanna). Тлеещата руменина по кожата традиционно постигаме с колекцията от ружове на Anatasia Beverly Hills с нейната многослойна, лесна за използване формула (Четете още: Не знаете защо продуктите на Anastasia Beverly Hills са толкова култови? Нека ви разкажем...).


Най-продаваните бюти продукти на всички времена


Тлеещите сенки на Mati Diop


Мати Диоп в Chanel 

Изисканата режисьорка от френско-сенегалски произход, актриса и член на журито, Мати Диоп, мина по червения килим в дантелена рокля на Chanel от колекцията висша мода. За да постигнем нейния опушен вечерен очен грим, веднага се насочваме към мултиефектните сенки за очи на бранда Les 4 Ombres, конкретно във варианта Quadra. С рафинираните си сферични прахови частици и чист пигмент, засенчването, извайването и добавянето на дълбочина на очите е сбъдната мечта.

Котешкото око на Анжел Ван Лакен 


Анжел Ван Лакен в Chanel

Котешкото око, така любимо на Instagram-момичетата, в случая с Анжел достига своя връх, напомняйки ни силно на една съвременна Брижит Бардо. Le Liner de Chanel е очната линия, която предлага високо прецизни нанасяния в дълготрайна, водоустойчива формула. Ефектът е всичко друго, но не и досаден или старовремски. 

Гладкото и лъскаво каре на Розамунд Пайк 


Розамунд Пайк

Докосвайки правилните стилистични акорди, Rosamund Pike's излъчва свеж чар. За да откраднете външния й вид, опитайте Dior Forever Skin Glow Cushion за окъпан в светлина тен. Шикозното каре ласкае формата на лицето й и е изключително лесно за постигане с подходящите продукти: ние например бихме посегнали към мулти-стайлера Dyson Corrale, скъп, но много добър, и любимото ни масло за коса, за да укротим всякакви хвърчащи и стърчащи косички в този ултра елегантен външен вид.


Всичко за филма "Три етажа" и кой какво облече на премиерата му в Кан


Дръзкият червен графит по устните на Мариакарла Босконо 


Мариакарла Босконо в Cartier

Вечно примамливите червени устни крещят от чувственост и сила, и перфектно акцентират  инкрустираното със смарагди колие на Мариакарла Босконо от Cartier. Посегнете към матовото червило на Guerlain's KissKiss Lips в нюанс 775 Kiss Rouge и ще е същото.  

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 22 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.