Следва

Нова порция снимки на Бела Хадид и гадже: "Хайде да си match-нем маратонките!"

Кой как избра да се рекламира: Адам Драйвър, на кон, за Burberry

Мамо, влюбих се в кентавър... 

Celebrities преди 2 години

Поздравяваме английския моден бранд за добрите избори - по-точно конкретно за този добър избор, сумарно изразен в: плаж, парфюм за Герои, жребец и красив мъж. В рекламата на новия аромат на Burberry, Hero, актьорът е със сладоледено-загоряла кожа, без риза, тичащ на плажа, а в ролята на задължителната секси мацка влиза FKA Twigs - не с присъствието, а с гласа си... (Четете още: Street style вдъхновения: FKA twigs).


10 факта за Адам Драйвър - новият Гучи


Гледаме хубавите ръце, въобще релефа на тялото му, солените, вятърни коси, острия поглед и за пръв път си мислим: Има как този мъж, винаги много сериозен и мрачно замислен, да бъде страстен и секси... 

Забавното е, че интернет намери за какво да се хване и този път, а подигравките се въртят около фразите: "Влюбих се в кентавър...", към което съвсем резонираме. 

Шегата настрана, кампанията ни харесва, защото оставя леко мистериозна нотка, обвита във вълни и залезни слънчевни лъчи: Кой е героят? Адам спаси ли коня или конят спаси него? Нужно ли беше наистина двама да стават едно? И макар да не искаме да правим предположения относно сексуалните ви предпочитания, искаме да се извиним, че току-що ви накарахме да смятате кентаврите за секси... 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.