Следва

Копие на мама: От А(уерман) до Х(адид), всичко за известните и неизвестните дъщери на топмоделите от 90-те

15 години Филип Морис България, 15 стажанта: Катерина Грънчарова за идеалния офис грим и менторството като приятелство

Филип Морис България e на българския пазар от 15 слънчеви обиколки. За да отбележи повода след една предизвикателна година, компанията дава възможност за старт в кариерата на 15 млади студенти, така че да се докоснат до международния бизнес и да почерпят от него най-доброто. Разказваме за лятната стажантска програма на Филип Морис България, запознавайки ви с 4 млади човека-усмивки, като започнахме с Мариана, експерт по дигитално съдържание, а днес продължаваме с:

All About Life преди 2 години

Катерина Грънчарова, стажант в отдел “Корпоративни комуникации“

 

Тази тъмноока красавица е на 21, в момента завършва "Маркетинг, реклама и PR" във Великобритания, стажант е във Филип Морис България от месец и, освен че допринася с харизмата, красотата и интелекта си за комуникационните активности в компанията в България, професионален гримьор е и моделства на свободна практика, заради което беше удоволствие да я снимаме и да си поговорим за интересния свят на този възхитителен бранд. "Разбрах за стажантската програма от социалните мрежи и знаех, че за мен ще е прекрасно да работя във Филип Морис България. От информацията, която имам за компанията, знам, че всички служители разполагат с индивидуален план за развитие, който отговаря на техните нужди и им позволява да растат в кариерата и едновременно с това да имат успешен личен живот."

Естествено, веднага почерпваме малко бюти know-how, задавайки въпроса: "Как изглежда добре гримираният кандидат-стажант?", според Катерина: "Със сигурност е с лек грим, не трябва да се фокусира върху количеството макиаж, а върху излъчването си. Все пак, три неща, без които никога не отивам на работа са пудра, червило и мокри кърпи - жените подценяват помощта на мокрите кърпи в гримирането."

Ментор на Катерина е прекрасната Анелия Иванова, Мениджър комуникации в компанията: "Работим чудесно заедно, но и разтоварваме юнашки - женски разговори, комплименти, съвети, помощ по всякакви дилеми - това е добрият ментор - този, който може да ти бъде и приятел. Радваме се взаимно и се подкрепяме," разказва Катето за обучителното преживяване във Филип Морис България и естествено уютната среда, в която попада като студент и стажант в тази тежка за младите хора последна година. 

 

"След година (надявам се и след още доста години) ще продължавам да работя в такава феноменално приятелска и динамична професионална среда. Единственото, което ми се иска, е всичко в света да е точно и да попътувам повече, за да се запозная с хора от други отдели по света - меджународната мрежа на Филип Морис Интернешънъл е богатство, което искам да почерпя. Това би ме мотивирало и направило щастлива."

 

 

Следим фейсбук страницата на PMI International за още подробности за интересни новини, а до края на седмицата ще разкажем още две завладяващи професионални истории на хора, не по-малко магнетични и щастливи с развитието си от Мариана и Катерина.

Материалът е публикуван с подкрепата на Филип Морис България.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.