Следва

Object of Desire: Huawei Watch 3 Pro

Копие на мама: От А(уерман) до Х(адид), всичко за известните и неизвестните дъщери на топмоделите от 90-те

Някои - много талантливи, други - нарочно криещи потенциалния си талант, всичките - ДНК-късметлийки

 

Celebrities преди 2 години

"Крушата не пада по-далеч от дървото“ - тази поговорка е точно за героините от нашия материал. Супермоделите от 90-те години са същинският символ на своето време и сякаш без да осъзнават поставят високо летвата за следващото поколение звездни красавици, може би не подозирайки, че това ще е не някой друг, а милите им щерки. Погледът ни днес се стеле между миналото и настоящето - разказваме за постиженията, работата и развитиети на дъщерите на Големите красавици, надолу >>>


Лила и Кейт Мос, Кая Гербер и Синди Крауфорд, Йоланда и Джиджи Хадид


Денят на Майката: топ моделите и щерките, красива интерпретация на "крушата и дървото"


Кая Гербер на Синди Крауфорд

Кая е, без да искаме да сме пристрастни, любимката ни. Момичето има късметлийски ген, наследен от най-разпознаваемия high fashion супермодел на 90-те, Синди Крауфорд. Дебютът на подиума на Кая се случва на крехката възраст от 10 години за детско шоу на Versace; сега тя е на 19 и кариерата й е увенчана с ангажименти за Louis Vuitton, Calvin Klein, Marc Jacobs, Burberry, Alexander Wang, Coach, Prada, Chanel, Fendi, Miu Miu, MaxMara, Givenchy, BottegaVeneta, Stella McCartney, Isabel Marrant, Alberta Ferretti, Loewe, Chloe, Sacai, Michael Kors, Moncler, JW. Anderson, Longchamp, Tom Ford, Salvatore Ferragamo, Ports1961, Lanvin, Anna Sui, Moschino, Saint Laurent, Alexander McQueen, Valentino. Освен на успеха, радваме се много на уличните й превъпъщения, розовите коси и fragrance трикчето и супер класическия й 90s стил, защото кой не би ровил в гардероба на мама, ако мама е Синди К.?

Лила Мос на Кейт Мос

Лила Мос също тръгва по стъпките на известната си майка. Момичето от 14-годишна възраст завладява моделската професия, дебютът й в света на модата се случва през 2016 г., когато Лила се появява на корицата на Vogue заедно с Кейт. През 2017 г. тя за пръв път участва в рекламна кампания, ставайки лице на британската марка "The Braid Bar" и оттам насетне нещата само се развиват. Лила, също като мама, има необичайни външни данни, които понякога й "печелят" етикети като "обикновена", "скучна" или "нищо особено", заради което в индустрията има противоречия относно кариерата й. Някои вярват, че тя не притежава таланта и харизмата на майка си и кариерата й може да се развие само благодарение на връзките на Кейт, възниква и въпросът за ръста на момичето: по снимки се вижда, че е по-ниска от майка си, а ръстът на Кейт сам по себе си е твърде нисък за моделския канон. Но, anyway, светът се променя, все повече модни къщи захвърлят стандартите и може би Лила ще се превърне в един от най-търсените "нови модели“ на 21 век. (Четете още: Лила Грейс Мос, щерката на Кейт, се облича ДОБРЕ, вижтеЩерката на Кейт Мос стана лице на Marc Jacobs Beauty).

Лени Клум на Хайди Клум

Днес Хайди Клум остава изключително популярна в цял свят, въпреки факта, че отдавна не е била на модните подиуми, предпочитайки да участва в различни телевизионни предавания и да се развива повече в шоубизнеса. 16-годишната дъщеря на Хайди, Лени Клум, решава да продължи приемствената линия и да не оставя семейството без моделско представителство.  Момичето вече успя да украси няколко лъскави корици (Четете още: Мама Хайди и дете Лени на корицата на Vogue Германия) и има няколко прояви като модел на подиум, спекулира се дори, че, ако запази този темп, ще надмине мама. Дали... 


Тя е Лени Клум, 16, на мама Хайди Клум момичето


Косима Ауерман на Надя Ауерман

Преди немного време краката на супермодела Надя Ауерман влизат в Книгата на рекордите на Гинес като най-дългите в света. Изисканият и ярък външен вид на Надя е сполука, от която се ползва и дъщеря й Косима, която също, логично, решава да стане част от модната индустрия. Днес младата звезда е търсена сред немските дизайнери и често се появява на кориците на известни издания. Кариерата на Козима все още не е достигнала световни висоти, но модните критици предричат ​​голямо бъдеще.

Лили Маргарет Брант на Стефани Сиймор

16-годишната дъщеря на Стефани Сиймор, Лили Маргарет, определено пораства красиво. Наследницата на супермодела се изявява "модно" най-вече в социалните мрежи, включително с кадри от професионални фотосесии, но все още не е обявила официално началото на кариерата си на модел. Има време и шанс има, според нас... 

Сатин Седнуи на Летисия Каста

Летисия Каста всячески се опитва да не споделя подробности за семейния си живот, така че за фотографите да хванат модела-актриса в компанията на децата й не е лесна задача. Изключения от правилата обаче се случват: например, Летисия обича да пазарува с голямата си дъщеря и скоро папараците ги заловиха в крачка на почивка в Рим. И това е една от малкото й снимки със Сатин, въобще налични в мрежата: въпреки факта, че повечето наблюдатели й предричат ​​успешна кариера като модел, самото момиче избягва публичност и почти нищо не се знае за личния й живот.


Летисия Каста и Луи Гарел чакат бебе


Грейс Бърнс на Кристи Търлингтън

Голямата дъщеря на Кристи, Грейс Бърнс, подобно на майка си, може да се похвали с отлични външни данни, но досега 17-годишната наследница на модела не свързва живота си със света на модата по нито един параградф, момичето не е никак популярно си и дори рядко публикува снимки с майка си в социалките .

Бела и Джиджи Хадид на Йоланда Фостър

Двете НАЙ на нашето време, бихме казали (и имаме доказателства - всичките ТУК и ТУК), американските супермодели с палестино-холандски произход, сестрите Хадид, са сред най-високоплатените звезди в модния бизнес днес. И двете момичета подписват договор с IMG Models едва завършили гимназия, а днес те успешно снимат за най-популярните дизайнерски брандове и участват в модни ревюта във всеки от последните сезони. Не е изненадващо, че Йоланда Фостър има толкова красиви и успешни дъщери, защото в младостта си тя също е популярен модел, а днес се отдава на спокоен и супер здравословен живот в ранчото си, за който ни разказва ТУК. Наскоро самата Джиджи стана майка и в интервю тя каза, че мисли да се откаже от кариерата си на модел, но не и от света на модата: кой знае, може би скоро една от сестрите Хадид също ще стане топ дизайнер, а след десетилетие, две ще видим още един топмодел с фамилия Хадид...

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 1 ден

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 1 ден

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.