Следва

Парис Хилтън чака бебе

Object of Desire: Huawei Watch 3 Pro

Той е много секси и много луксозен. Лесен за употреба, мъркащ и галещ, интелигентен и бърз, леко покровителствен, супер отзивчив. ТОЙ е нашият object of desire днес...

All About Life преди 2 години

Казва се семпло - Huawei Watch 3 Pro. И понеже нищо не е каквото изглежда, вътрешната му същност няма нищо общо с лаконичното рождено име. Дебелината му е сантиметър и половина, тежината - 53 грама, изглежда фантастично - елегантен и спортен, фин и внушителен, обещаващ и загадъчен. Използваме го от около месец, за да установим, че без някои неща в този живот - бива, без други - не. Този часовник е повече от просто спортен часовник на водещ технологичен гигант. Той обединява толкова много смисли, освен функции, че изведнъж си задаваш въпроса - как беше, преди да се вземем? За пръв път слагаме 3 Pro леко смутени от представянето на спортната ни активност, но оттогава и за минута не спира да ни вдъхновява за постижения всеки ден, стоейки кротко на китката ни верен, малко мълчалив, но отзивчив, подкокоросващ ни за action, просто МГСТ - много готин спортен тип.  



First things first… Huawei Watch 3 Pro пристига в стилна черна кутия, а надигайки капака й, намираме часовника, елегантно заобиколен от златист кант. Всичко необходимо за използването на това бижу е, заедно със зарядното в кутийката, като от последното рядко има нужда, тъй като батерията на 3 Pro е още по-издържлива от тази на брат му Watch 3 (припомняме за чара му ТУК). Зарядът в smart режим продължава 5 дни и съответно 21 в ultra-long, т.е. думите са излишни. Работи с операционната система Harmony OS2, която осигурява наличието на основните приложения, чиито имена повтаряме отново с опреснителна цел: Fitify, Home Workout, myTuner, Mood Messenger, Maxim, Math Games и още... като всяко си гледа неговата работа. Паметта е 16 GB, но нямаме търпение да започнем с новостите по дизайна.



За да сме максимално точни, като Huawei Watch 3 Pro, съобщаваме размерите на дисплея му в цифри 48 x 49,5 x 14 мм. Без да знаем, че е възможно, нивото е вдигнато още повече с корпусът от титаний, изключително лек, супер здрав и устойчив на корозия. Дисплеят е сапфирен и AMOLED с ултра-извито стъкло, за което подочуваме малка тайна, докато правим личното си проучване: за тази върхова изработка са нужни повече от 4 часа прецизно полиране - истински кутюр при часовниците. Покритието е специално предназначено да предпазва от отпечатъци и драскотини - Huawei се сещат дори за дреболия като това, но, всички знаем, „дяволът е в детайла“. 3 Pro, който имаме ние, е с каишка от естествена кожа с бели шевове върху прекрасната текстура, за завършек на елегантния дизайн. Наличен е и с изцяло титаниева верижка, която пък обещано пристига с допълнителна черна силиконова посестрима - сменяме според настроението и дестинацията.



Набързо уточняваме основните функции на новия ни аксесоар - имаме eSIM, за да водим разговори без да е нужна връзка с телефона ни, както и Bluetooth, Wi-Fi и NFC. Теглим колкото си искаме приложения и използваме Huawei Health, а в момента Watch 3 Pro ни казва, че часът е 17:07:17 (някак точно навреме), навън градусите са 36, но се крием на хладно в офиса на 550 м. над морското равнище. Малко ни е срам да си признаем броя на крачките за днес, а пулсът ни измерва точно 82 удара в минута. По-късно ще проследи прогреса ни от последната тренировка, на който Ивет Лалова, която носи същия, но в разноведността му Watch 3, най-вероятно искрено би се засмяла, но пък личният ни треньор от Huawei регистрира и малките постижения.



Помислена до най-малката подробност, тази гениална джаджа не спира да впечатлява с функциите и подобренията си. Ако изберете версията с кожена каишка, ще ви струва 899лв, а ако предпочитате изчистената метална верижка - 1119лв. Припомняме, че се предлагат благодарение на дистрибутора Polycomp, както и в магазините на A1, Теленор, Vivacom, Технополис и Зора.



Часовникът ни може би вече подбира упражненията, с които да ни измъчи на тренировката ни днес, но не му се сърдим, защото ни обещава, че е за наше добро. Освен това, геният му просто ни зарибява да сме постоянни, точни и да се грижим по-добре за себе си. Huawei Watch 3 Pro вдъхновява да бягаме (буквално) от токсичните навици в живота, за да влезем в по-здравословна рутина - една малка Олимпиада и за нас. 

More from View Sofia

Новият ни Philips 55PUS8804 и какво гледаме на него #ВечерПърва

All About Life преди 3 години

Зимата свършва, но това не означава, че гледането на телевизия, и най-вече филми, свършва. Особено с новия ни Philips, щом говорим за телевизор, на който можем да гледаме каквото и когато си поискаме. При един стандарт, които не се наемаме да опишем професионално. Хора на емоциите сме, затова. 

5 причини да имате таблет + 5 причини той да е no one else but HUAWEI MatePad 11

All About Life преди 2 години

Таблетът е Вещта на нашето време, обожаваме своя, позлваме го за всичко и искаме всички, които обичаме, също да си имат the cool boy of technology, понеже по-полезна и елегантна джаджа няма! Представяме в "подкрепа" на това си твърдение 5 причини да се сдобиете с един моментално и още 5 да си вземете точно като нашия, най-новата креация на Huawei - MatePad 11, с него се разбираме най-сладко 

More All About Life