Следва

Tri O Five в Sofia Live Club

Весели истории от кастингите за Big Brother

Моряци, бармани, козметички, строители, маникюристки, футболисти, боксьори, счетоводители и актьори бяха...

Events преди 14 години

Моряци, бармани, козметички, строители, маникюристки, футболисти, боксьори, счетоводители и актьори бяха най-често срещаните професии сред мераклиите на кастинга за Big Brother family във Варна.

Точно там най-популярният риалити формат в българския тв ефир откри съпругата, покриваща масовата представа за идеалната блондинка – красива, много чаровна, но и ... умна, пълна с енергия и желание за промяна. Бомбата обаче беше хвърлена от секс бомба, бившо лице и корица на „Плейбой”. Тя пристигна само с дъщеричката си, тъй като съпругът й – италианец, живее и работи в чужбина.

Сред десетките полуфиналисти е и най-щастливото семейство, явило се досега пред комисията – това са мъж и жена от Добрич, заедно с двете си прекрасни момичета и женско куче... Всички те буквално плениха продуценти и психолози с естествеността си, разкрепостеното поведение и отношенията по между им.



В морския град не липсваха и изненади - двойник на Здравко, който живее в Каспичан с неудовлетворената от живота си и от него самия съпруга; ди джей, самоопределил се като „брутален идиот”; брат на известна българска манекенка, както и човек с 50 професии от Русе, чието семейство има стаж в десетина риалити формата по различни телевизии.

Техни съграждани пък пътуваха цял нощ заради снега, за да се явят на кастинга, но освен това поставиха условие да влязат в къщата единствено в компанията на змиите и гущерите от частния им терариум... Изненадите от брега на Дунав не свършиха до тук – поредната беше поднесена от жена-компаньонка от Русе, която упорито защитаваше тезата, че тя и съпруга й са консервативни…



Участници в „Цената на истината”, „Острова на изкушението”, предишни сезони на Big Brother и риалити формати на други телевизии дойдоха на кастинга във Варна. Предстоящият Big Brother обаче ще разчита предимно на непознати и различни от досегашни издания лица. Сред тях може би ще бъдат 16-годишната туркиня с дете, омъжена за 37-годишен българин; семейство, живяло 7 години в Гърция, без да се върне у нас за нито един ден; бременна в деветия месец жена; семейство-представител на копанарите и дори една палава съпруга, която с една дума се описа като „сюнджючка”...

Във Варна екипът на Big Brother family получи и първия си подкуп. Едно от най-напористите за влизане в къщата семейства изпрати торта с логото на предаването и надпис „Специално за Биг Брадър от рожденничката ЦВЕТЕЛИНА” (оригиналният правопис е запазен).



Рекордната за българска телевизия награда от 200 000 лв., апартамент в центъра на столицата и нов семеен автомобил ще получи победителя в сезона, започващ през пролетта по „Нова телевизия”. Всички желаещи трябва да носят на кастинга документи, удостоверяващи семейното им положение – свидетелство за граждански брак или акт за раждане на общо дете.

Записването за шоуто може да стане и през сайта www.bigbrother.bg, а друг начин за намиране на интерсни двойки и семейства ще бъде чрез препоръчване от страна техни близки и познати. Всеки може да се включи в кастинг екипа и да даде своето мнение и препоръка за това какви двойки и семейства иска да гледа по телевизията. Ако някой мисли, че семейството на негови приятели е идеалният участник за Big Brother Family, може да го препоръча, като изпрати техни координати до екипа на предаването на адрес [email protected].
 

More from View Sofia

More Events

10-те най-добри павилиона на Венецианското биенале, от тях - куп източноевропейски

Events преди 1 ден

Обикновено националните павилиони на Венецианското биенале играят втора цигулка на основната изложба - което е иронично, като се има предвид, че в тях има толкова много изкуство, ако не и повече, отколкото това, което се съдържа в Арсенале и Джардини взети заедно. Но тази година, с основна изложба, която поставя под въпрос идеята за държавите като цяло, не е възможно да се пренебрегнат националните павилиони.

Имърсив представленията на Karakashyan & Artists ни водят зад кулисите на професионалната кухня

Events преди 1 седмица

Режисьорът и хореограф Коста Каракашян и режисьорът и драматург Антония Георгиева отново събират сили с артистичния сладкар Александър Цеков за поредица от завладяващи спектакли, разкриващи скрития свят на ресторантската кухня.

The Heavens - изложба на Паоло Уудс и Габриеле Галимберте

Events преди 1 седмица

Галерия Синтезис и Френският институт в България представят изложбата “The Heavens” на Паоло Уудс и Габриеле Галимберти, чиято премиера е на фестивала Les Rencontres d'Arles през 2015 г. и оттогава гостува на множество музеи и фестивали. “The Heavens” е мащабен артистичен проект с критичен поглед към офшорните зони, който съчетава дългосрочно журналистическо разследване, фотография, финансови анализи и инфографики. Офшорните зони* тихомълком превземат целия свят. Повече от половината световна търговия преминава през тях. Нарастващият брой статии и доклади по тази сложна тема обикновено са илюстрирани със снимки на тропически плажове с палми. Така ли изглеждат наистина данъчните убежища?