Следва

Една вечер в операта с Мик Джагър, Каролин де Мегре, кралица Летисия или когато дрескодът е важен

Мър мяу: A$AP Rocky и Риана в Маями

На нея късите гащички, на него - колиенцата 

Celebrities преди 2 години

Двойката бе "хваната" снощи в Маями - първо на лека вечерна разходка, после - както сами се похвалиха влюбените, на парти за чудо и приказ. 

33-годишната певица носи супер къси шорти и риза Vetements, комбинирани с чанта Fendi. Гаджето й е в традиционната рап стилистика, като логично възниква въпросът: "Не ти ли е топло, Роки?". Особено впечатлителни са няколкото реда перли или сребърни топчета около врата му, които пасват добре на цялото и ни припомнят, че сладурчето абсолютно умее да носи бижута (четете още: Trend Report: на момчетата дрънулките).


Перли за мъже? Comme des Garçons и ASAP Nast кимат утвърдително


Риана и A$AP Rocky се наслаждават на нощния живот на множество партита през последните няколко дни. Кадрите за завиждане са надолу >>>

А, иначе, фактът, че се събраха по любов миналата година ни радва много. Отиват си, обличат се зверски ефектно, талантливи са до безбожност. С една дума, обожаваме да пишем за тях, гледайки ги заедно - тук на снимки на клип, тук на улицата, а тук - за цялата им голяма приказна любовна история. 

 

More from View Sofia

Стилът на Лена Бориславова, българската Амал Клуни

Celebrities преди 2 години

Младата дама, която е неотлъчно до новия премиер на България - Кирил Петков, ни направи впечатление от мига, в който я видяхме. Докато течеше предизборната кампания за народни представители, госпожица Лена Бориславова придружаваше нон стоп, почти, кандидатът за народен представител тогава, колегата си Петков, като от пръв поглед бяха очевидни динамиката, активността, забързаността в поведението на тогава също кандидатът за народен представител Лена Бориславова. 

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 23 часа

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.