Следва

Ваканцията на известните: Дженифър Лопес и Бен Афлек в Капри

Vampire Love: Защо MGK носи колие с кръвта на Меган Фокс?!

До какво води едно пътуване до България... 

Celebrities преди 2 години

И двамата са страхотно секси и много влюбени, но вселенски закон е, че във всичко гениално (като тази любов) има капка лудост, в случая капка кръв. Рапърът Колсън Бейкър изразява обич и привързаност по начин, който ни оставя с повдигната вежда, леко прикрита усмивка и тайничко желание някой да направи за нас нещо подобно (все пак определено не държим на такава "вампирска" величина), носейки капка ДНК от любимата си в стъклен медальон, винаги и навсякъде. 


Меган Фокс на 35! Червено от глава до пети и гаджето за ръка


В края на краищата този аксесоар не е грандиозна новост в средите на известните - други знаменити двойки също носят под някаква форма ДНК-то на партньора си като жест на обич: най-известен е случаят на Анджелина Джоли и Били Боб Торнтън, които може би първи правят абсолютно същото - и двамата носят колиета с кръв по време на краткия си брак в началото на 2000-те. Меган подарява частичката от себе си на MGK още в началото на връзката им миналата година: "Тя заминаваше по работа за България за дълго време и някак се изплаших, че ще тръгне без да имаме време да си кажем "Чао," разказва Колсън. "Все пак се видяхме и в такива моменти някои хора дават например кърпичка на партньора си или каквото и да било подобно. Тя ми даде своето ДНК, част от себе си... “

Бърза справка показва, че подобно бижу, в най-обикновена форма на епруветка, струва около 50 лева (сигурни сме обаче, че технологията на конкретно това е по-скъпа и специфична), така че влюбените, тези със скорошните годишнини или просто заминаващите за дълго някъде - обмислете го. Споделете ни в анкетата долу, както се казва, чини ли ви се тази идея добра... 

Анкета

Любимият/Любимата ви подарява капка кръв, вие...

More Celebrities

Ричард Гиър, 74, и Алехандра, 41, на гала в Ню Йорк

Celebrities преди 1 ден

Ричард Гиър и Алехандра Силва подкрепиха благотворителната гала City Harvest, която се организира за набиране на средства за осигуряване на топла храна на тези, които имат най-голяма нужда от нея. На събитието присъстваха също Криси Тейгън и Джон Леджънд, тя - в приказна прозрачна рокля.     

Netflix в действие: горещата целувка на Хари и Меган

Celebrities преди 1 ден

Във Флорида се проведе благотворителен мач по поло, организиран от фондацията на херцога на Съсекс и принц Сийсо Сентебале от Лесото. В него участва лично принц Хари - той се състезава с дългогодишния си приятел и съперник в този спорт аржентинецът Начо Фигерас.