Следва

Месечен ХОРОСКОП - Август 2021

Ваканцията на известните: Дженифър Лопес и Бен Афлек в Капри

След Сен Тропе, следващата дестинация на Дженифър Лопес и Бен Афлек е остров Капри

Celebrities преди 2 години

Известната двойка пътува до италианското крайбрежие след кратък престой във Франция, където Джей Ло отпразнува 52-ия си рожден ден .

Холивудските звезди бяха заснети, очевидно влюбени до уши (къде да пуснем бутилка с писмо, че искаме и ние), докато се радват на летните багри на прелестния остров, всичкото това гарнирано с романтични вечери, разходки и срещи с приятели.

Двойката е повече от красива - чувствата и на двамата са изписани на всеки милиметър от лицата и телата им, а Лопес е просто фантастична в светлите си летни ансамбли. Държането за ръце е само щрих от един добре написан от съдбата любовен роман, който се чете в захлас от всички нас - наблюдаващите го. Междувременно Джей Ло бе „уловена“ да пазарува в Монако, а феновете веднага забелязаха бижуто на шията й, простичко и симпатично казващо „Бен“. Ееееех...

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 17 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 13 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.