Следва

Месечен ХОРОСКОП - Август 2021

Ваканцията на известните: Дженифър Лопес и Бен Афлек в Капри

След Сен Тропе, следващата дестинация на Дженифър Лопес и Бен Афлек е остров Капри

Celebrities преди 2 години

Известната двойка пътува до италианското крайбрежие след кратък престой във Франция, където Джей Ло отпразнува 52-ия си рожден ден .

Холивудските звезди бяха заснети, очевидно влюбени до уши (къде да пуснем бутилка с писмо, че искаме и ние), докато се радват на летните багри на прелестния остров, всичкото това гарнирано с романтични вечери, разходки и срещи с приятели.

Двойката е повече от красива - чувствата и на двамата са изписани на всеки милиметър от лицата и телата им, а Лопес е просто фантастична в светлите си летни ансамбли. Държането за ръце е само щрих от един добре написан от съдбата любовен роман, който се чете в захлас от всички нас - наблюдаващите го. Междувременно Джей Ло бе „уловена“ да пазарува в Монако, а феновете веднага забелязаха бижуто на шията й, простичко и симпатично казващо „Бен“. Ееееех...

More from View Sofia

HR Business Man: Мирослав Николов от BILLA България

All About Life преди 1 година

Един фокусиран разговор за бизнес, за човешките отношения, за семейните ценности на успелия съвременен мъж и важността от усещанията за систематичност, последователност и, винаги най-важното, връзка с хората, с които работим, Мирослав Николов започва в BILLA като стажант, днес енергията на компанията не би била същата без него...  

More Celebrities

Бианка Ченсори облечена, първа поява след нападението в Дисниленд

Celebrities преди 1 ден

Кание Уест и Бианка Ченсори направиха първата си публична поява след нападението над Бианка в Дисниленд. Двойката беше забелязана в Лос Анджелис в необичаен за тях вид: първо, Бианка е в солидно облекло, ако изключим къси велосипедни шорти, второ, Кание, отговарящ на образа на жена си, е в светли дрехи, въпреки че обикновено носи черно.