Следва

Пластичните операции не са срамни, honey: Марк Джейкъбс за новия лифтинг и суетата като добродетел

Майли Сайръс магична в ароматната страна на Gucci

Ах, Flora Gorgeous Gardenia…

Body преди 2 години

След като видяхме Адам Драйвър като сексапилен кентавър, за да ни убеди да пробваме нов аромат от Burberry, Майли Сайръс се превъплъщава в анимираното си алтер его, за да направи същото като кентавъра, само че за Gucci.


Нечия баба или рок дива: два нови ярки тоалета на Майли Сайръс се обсъждат онлайн


Новата им кампания за аромата Flora Gorgeous Gardenia, режисирана от Петра Колинс, искаме да помиришем в секундата, направо през екрана, благодарение на Майли и смелата й рошава прическа тип mullet, реейки се сред цветя, в закачлива игра с домашните си любимци. В рекламата присъстват и очарователна розова Барби къщичка, плаж, много подобен на този, за който си мечтаем, и розовата китара на героинята, която в продължението на видеото се пренася магически в сякаш личната си Страна на чудесата. Там тя се транформира в „истинската версия на себе си“, която се оказва аниме вариант на Майли - цяла приказка,  разказана в само няколко секунди и един очевидно вълшебен аромат. (Четете още: Майли за Vogue: "Страданието на всеки е различно” ),

Ние, чудейки се на какво ли мирише Flora Gorgeous Gardenia, се намесва креативният директор на Gucci - Алесандро Микеле, според когото ароматът е „необичаен, чувствен и интензивен“. Описва се като модерна интерпретация на великолепния мирис на бяла гардения, засилена от сочните нотки на цвят на круша, жасмин и съвсем лекото докосване на кафява захар - мирише ни на младост и една някак вкусна свежест. 

Flora Gorgeous Gardenia Eau de Parfum е наличен от днес, 30-ти юли, на официалния сайт на Gucci и от 1-ви август в отбрани парфюмерии и магазини на марката по света - а дотогава, успех с това да изкарате от главата си песента на Майли от рекламата. 

More Body