Месечен ХОРОСКОП - Август 2021

Astro преди 2 години

Финансите и бизнес въпросите ще заемат най-високо място в списъка ви с приоритети този месец, Козирози. Докато Слънцето е в интензивния огнен Лъв до 22 август, това е моментът да си направите равносметка с парите и инвестициите си и да разрешите всички бизнес въпроси, от които не сте доволни. Ако сте наясно кои въпроси се нуждаят от приключване и внимание, бъдете готови да подобрите всичко, което вече не отговаря на вашите най-добри интереси - или да се откажете от него. Новолунието в Лъв на 8-ми носи именно този шанс за смяна на предавките. Може да поемете по-задълбочен курс на действие, независимо дали искате да стартирате проект, да регистрирате бизнес партньор или да инвестирате в нещо ново, това е най-добрият момент за действие през целия месец.

С преместването на прекрасната Венера във Везни на 15 август можете да използвате чара си, за да впечатлите правилни и много специални хора. Грижата и сътрудничеството с другите са точно нещото, което би помогнало да успеете. Вместо да се конкурирате, бъдете готови да помагате на другите - дори на тези, които се състезават срещу вас - и вашето пътуване до задоволството от себе си ще бъде по-лесно.

Пълнолунието във Водолей на 22-ри се случва във 2-ия ви дом, дома на финансите и материалните ресурси, вдъхвайки ви желание да харчите. Ако се чувствате уязвими и нуждаещи се от другите по някаква причина, можете да използвате пазаруването като начин да се чувствате по-добре за неприятните неща от живота в момента. Ако сте наясно с това, може би е най-добре да похарчите парите си за масаж или друг вид терапия, но и чифт сандали носи достатъчно спокойствие, ако позволите да говорим от личен опит. 

И накрая, Слънцето се премества в Дева и във вашия 9-ти дом, дома на пътуванията и житейската философия, на 22 август, където ще престои от около четири седмици. Това ще да подчертае пътищата за растеж и разширяване на хоризонтите, така че ще сте нетърпеливи да разгледате всички възможности, които могат да извлекат най-доброто от вас. 

Хороскоп

Още от Astro