Месечен ХОРОСКОП - Август 2021

Astro преди 2 години

Водолеи, отношенията този месец са гореща тема. Слънцето и Меркурий в Лъв насърчават изключително центрирана перспектива, стане ли дума за нуждите на хората, с които сте във връзка, екип, група или друг тип отношения. На първо място това означава за момент да поставяте другите през себе си в дневния ред на месеца. Търсете взаимни ползи, а не лични печалби. Работата с други хора може да означава по-добър стандарт, по-високо качество и по-трайни резултати, защото повече ресурси и повече опит винаги водят до удовлетворение. 

Новолунието в Лъв на 8 август е фазата на Луната, която да използвате, ако искате ново начало. То насърчава дискусии, които носят нови решения и планове, който да ви отведат в позитивно бъдеще. Ако сте готови да развивате романтичния си живот, то е възможност да разбиете леда и да поговорите с този, в когото сте влюбени.

Настойчивият и силен Марс, който се движи през знака на Девата, носи изключителен интензитет в живота ви, подкрепен от рационалния Меркурий, който също се премества в земния знак на 11-ти, последван от Слънцето, което се позиционира в Дева на 22-ри. Ще бъдете готови да премахнете всичко, което ви пречи да сте радостни. Време е да изрежете ненужното от картинката и да освободите място за нови идеи и възможности. Може да се наложи да се отучите от определени привързаности и навици, но ако сериозно искате да продължите напред, ще трябва да се справите с това.

Романтичната Венера се премества във Везни на 15 август, така че може да търсите по-големи и по-добри преживявания около въпроси, свързани с любовни взаимоотношения, пари, имидж и креативност. Отвореният ум и готовността за изследване на нови възможности и изпробване на нови неща ще помогнат.  И накрая, във вашия знак на 22-ри има Пълнолуние, което подчертава 1-ия ви дом, дома на тялото, грижата за себе си и личната себеоценка. Ако сте искали да направите някои промени в начина, по който изглеждате или по който си представяте себе си, това е идеалният момент да си подарите тези неща - вяра и отдаденост на себе си.  

Хороскоп

Още от Astro