Месечен ХОРОСКОП - Август 2021

Astro преди 2 години

Въпреки че може да сте изключително заети в определени области от живота си, присъствието на Слънцето във вашия 4-ти дом, дома на семейството и жилището до 22 август, е призив да се грижите за себе си и да подхранвате душата си с нежност. Без значение колко натоварен е графикът ви, отделете време за глезотии, грижа за себе си и релакс. Ако имате вътрешното чувство, че първо трябва да сте свършили всичките си задачи, за да си позволите почивка, действайте разумно и балансирайте нуждите си. Препоръчваме също да се отнесете специално към дома си през този месец. Ако чувствате, че в дома ви няма достатъчно блясък,  определено има нужда от някаква промяна, Дори само да се отървете от безпорядъка и да пребоядисате в по-романтичен и приключенски цвят, това ще е достатъчно удовлетворяващо. 

Новолунието в Лъв на 8-ми може да попромени играта, защото то е идеалното време за ново начало. Независимо дали мислите да се преместите, да ремонтирате, да организирате специална семейна ваканция или имате друга идея със семейството си, определено я планирайте тогава. Комуникативният и рационален Меркурий се премества в Дева на 11 август, така че ще бъдете привлечени от всяка възможност да оползотворявате свободното си време, особено ако тя включва усвояване на ново умение или участие в културни дейности или занаяти, които изискват внимание към детайлите.

Романтичната Венера "се прибира у дома", в знака Везни, на 15-ти, заради което определено ще търсите баланс и хармония. Ако животът ви изглежда разчленен, тежък или се чувствате претоварени, това е моментът да направите няколко личностни промени. Пълнолунието във Водолей на 22 август ще ви постави в центъра на вниманието, така че не забравяйте да действате почтено във всичко, което правите, дори то да ви изморява или наранява. Може да се почувствате трогнати да говорите по въпрос, който е много личен за вас, и това да помогне на другите, които са засегнати.

И накрая, преместването на Слънцето в Дева, също на 22-ри, означава, че предстои върховен момент за творческата и романтична страна на личността ви. Не пропускайте да се насладите и да се възползвате максимално! 

Хороскоп

Още от Astro