Месечен ХОРОСКОП - Август 2021

Astro преди 2 години

Положителното развитие изглежда много вероятно този месец за вас, Близнаци, защото всичко, свързано с личния ви 3-ти дом, дома на комуникацията, мисленето и писането, е силно акцентирано. Можете да постигнете много, свързвайки се с други хора, с които споделяте еднакви ценности, мислене, идеали и идеи, и да работите по проект, към който сте настроени изключително страстно. Новолунието в Лъв на 8 август е идеалното време за започване на всякакви нови разработки и планове; Слънцето също е в Лъв до 22 август, което значи, че може да имате много какво да кажете и да бъдете много убедителни. Ако се занимавате с продажби, маркетинг или медии, първите 2/3 от август ще са доста натоварени, но ще се справяте повече от добре със стреса. Използвайте естествената си харизма, за да подобрите резултатите, които целите.

Меркурий е във вашия 4-ти дом, дома на семейството, жилището и нежността, от 11 до 29 август, което прави периода идеален за планиране, за оставане насаме със себе си и като цяло за организиране на най-важните области от живота - работа, социални връзки, любов. Колкото повече пространство и време си давате, толкова по-свободни и щастливи ще сте. 

Романтичната Венера се премества във Везни на 15, помагайки на романтиката и любовта да цъфтят в живота ви, също насищайки ви с творческа енергия. Другите може да оценят умение, което вие приемате за даденост, затова използвайте тази възможност - да публикувате например работата и творенията си в социалните мрежи или да ги покажете на потенциални партньори. Това може да се превърне в допълнителен източник на доходи.

Пълнолунието на Водолей на 22 април ще подчертае възможност, която сте готови да използвате моментално. Ако един проект е приключил, натрупаният опит може да ви накара да се справите с нещо подобно, а наградите, материални и духовни, определено ще си заслужават. И накрая, Слънцето се премества в Дева, също на 22-ри, което е знак от космоса, за да се отдръпнете и отпуснете. Изключете се от света, когато е възможно, и задължително прекарвайте по-малко време пред екрана, отдавайте се на по-полезни храни и дейности. Ако правите това в продължение на няколко седмици, може да излезете тотално освежени!

Хороскоп

Още от Astro