Месечен ХОРОСКОП - Август 2021

Astro преди 2 години

Деви, знаем, че сте много мотивирани, но също знаем, че има нещо, което ви спира. Слънцето сега е в 1-ия ви дом и ви насърчава да се справите с всичко, което ви пречи да продължавате напред. Това е моментът да намерите уединение, да се съсредоточите, да мислите за себе си и да завършите всичко незавършено. Когато Слънцето влезе във вашия знак на 22 август, ще се почувствате още по-енергични и готови да действате, след като сте осмислили и подредили всичко в главата и графика си.

На 8 август има Новолуние в Лъв и вашия 12-ти дом, дома на духовността, вярванията и мечтите, което проправя пътя за ново начало. Може да помислите за по-чести медитации или други начини, по които да тренирате съзнанието и подсъзнанието си. Всичко, което може да ви помогне да останете спокойни и да облекчите стреса и тревожността, трябва да е пръв приоритет за вас. На 11 август рационалният и и комуникативен Меркурий се премества във вашия знак, където се чувства като у дома си. Може да сте по-склонни да организирате себе си и света и да намерите начини за рационализиране на всякакви планове.

Внимавайте с покупки, когато сладката Венера се премести в Везни на 15-ти. Ще желаете да хапвате и да се глезите повече, и тъй като Венера е владетелката на Везните, ще имате шанса да балансирате многото четене, работа или учене с удоволствия и предмети, които носят усещане за лукс. На 22 август има Пълнолуние, с което веднага ще усетите дали сте емоционално стабилни. Ако се чувствате претоварени, това е знак да намалите темпото и да отделите повече време за отпускане и презареждане. Тъй като Девите са склонни да бъдат работохолици, това е възможност да излезете от този цикъл и да приобщите по-здравословен начин на живот, защото многото работа в един момент води до непродуктивност.

И накрая, Слънцето влиза във вашия знак също на 22-ри и остава там в продължение на четири седмици, давайки ви сила и насърчавайки ви да се съсредоточите върху онези неща, които са най-близо до сърцето ви; плюс да си изкарате един страхотен рожден ден.  

Хороскоп

Още от Astro