Месечен ХОРОСКОП - Август 2021

Astro преди 2 години

Този месец, Скорпиони, насладете се на светлината на прожекторите и използвайте тази възможност, за да постигнете целите си и да впечатлите всички подходящи и стойностни хора, чието внимание цените. Слънцето е в Лъв до 22 август, носейки точно това, от което се нуждаете, а именно да се издигнете до нови и по-големи висоти. Рационалният Меркурий също е в Лъв до 11-то число този месец, което означава, че първата третина от август ще ви накара да се възползвате от новите възможности, особено тези, които активират вашата творческа и предприемаческа страна.

Използвайте пълноценно Новолунието в Лъв на 8 август, за да стартирате нещо ново. Това може да е следващата фаза в кариерата или бизнес плана ви или шанс да излезете на нов път. Вашите действия непременно ще бъдат забелязвани от другите, което е чудесна мотивация да сте постоянно в най-добрата си форма. Ако обещаете нещо, задължително го спазете и репутацията ви ще бъде извисена. Меркурий се премества в Дева на 11-ти, давайки тласък на социалния ви живот и вдъхновявайки ви да се свържете с хора, с които си приличате.

Романтичната Венера се фокусира върху 1-ия ви дом на 15 август, което означава, че е време да насочите любовното внимание към себе си. Ако сте били твърде заети, за да се грижите за себе си, прекратете този нездравословен цикъл сега и помислете за възможност да се разхладите и поглезите.

Пълнолунието във Водолей и във вашия 4-ти дом, дома на семейството и жилището, на 22 август, подчертава важността на баланса между работа и личен живот. Ако нещо не е синхронизирано, преценено и подредено, то наистина ще го забележите и то по неособено приятен начин. Не отблъсквайте чувствата си, а ги вземете под внимание. Може би е време да преорганизирате ежедневието си така, че да имате повече време за всички важни неща. В същия ден Слънцето се премества в Дева за четириседмичен престой, което означава, че ще сте готови да сбъднете някоя своя мечта. Ако има нещо много специално, което отдавна искате, сега ще бъдете изключително ентусиазирани да го направите или имате. 

Хороскоп

Още от Astro