Месечен ХОРОСКОП - Август 2021

Astro преди 2 години

Добри новини! Август ще бъде много по-chill от юли (за съжаление, не говорим за времето). Месецът започва с блясък, защото Меркурий прави съвпад със Слънцето на 1-ви; Меркурий управлява всички неща, свързани с комуникацията, от работните имейли през груповите чатове до сърцераздирателните признания и катарзиси. Затова посвещаваме август на слушането, на надеждата да чуваме само красиви и радостни неща. След този съвпад предстои Новолуние в Лъв на 8-мо число, което помага да установим своите смели намерения за бъдещето с почтеност.

През втората седмица на август нещата стават супер "достойни", сериозни и качествени, защото Меркурий се премества в Дева на 11-ти, а Венера се позиционира на трон в един от знаците, които управлява, Везни, на 16 август. Това е завръщане "у дома" и за двете планети, които през последните месеци се намират в неприятни и тежки аспекти (изключваме Венера в Лъв), и тъй като Слънцето все още също е на трон в знака на Лъва, а Марс е в организираната и точна Дева, то тази средна част от месеца е моментът да се разработи стратегия, по калъп, както се казва, защото когато планетите са "на местата си", тогава можем и ние!

Второто пълнолуние във Водолей за това лято пристига на 22 август. Първото, което беше на 23 юли, ни даде възможност за експерименти (и може би reality check, особено що се отнася до баланс на оста работа-почивка), а тази лунация е повод за празник. Сезонът на Девата започва същия ден, носейки месец на заедност и близост между хората. За щастие, с влизането на Меркурий във Везни на 30 -ти, все пак ще имаме здравословни социални грации, които да ни подкрепят, ако другите ни дойдат в повече. 

Знак по знак разказваме още за вашия август, надолу...

Хороскоп

Още от Astro

Любовно разочарованите, спокойно, Венера вече е в Риби

Astro преди 5 дни

Ако сте човек, който е скептичен към приказките, мрази романтичните филми и не вярва в щастливия край, пригответе се за приятна изненада: транзитът на Венера в Риби от само преди няколко дни, 11 март, до 5 април ще ни мотивира да мечтаем и да изживеем магията на любовта.  

Новолунието в Риби тази неделя или пролетен хороскоп за всички зодии

Astro преди 1 седмица

Новолунията са време за подмладяване и разцъфване - като пролетта! Ако имате липса в живота си, сега е моментът да я запълните чрез ново преживяване, човек или предмет. Всички ние трябва да направим място за нови начинания, граничещи дори с невъзможното, по време на Новолуние. Имайте предвид, че всички сме като бебета, когато започваме нещо ново, така че не се страхувайте да експериментирате!