Следва

Делфини, лебеди, 200 еднакви чанти и другите най-странни притежания на кралица Елизабет

Ема Уотсън се появи отново в Twitter, за да изясни нещата

Една година мълчание последвано от 4 туита един след друг: ето защо

Celebrities преди 2 години

Късно вечерта при нас или ранния следобед в Лос Анджелис, където актрисата живее от няколко години, се появяват 4 последователни туита. Те нарушават мълчанието й в Twitter, което продължава от август миналата година. Последната публикация на актрисата в Instagram пък датира от 7 юни 2020 г.. Ема Уотсън се завърна, за да изясни последните слухове по свой адрес, чрез социалните платформи. Омръзнало й е да се говори за нея неуместно.

Какво сподели Ема Уотсън

„Скъпи фенове“, започва актрисата от „Хари Потър” и „Красавицата и звяра“. „Слуховете за това, дали съм сгодена или не или, дали кариерата ми е „в застой или не“ са начини да генерирам кликвания, независимо от това, дали информацията е вярна или не. Ако имам някакви новини, обещавам, че ще ги споделя с вас. Междувременно моля, приемете, че ако не чувате за мен, това е защото преминавам търпеливо през пандемията както повечето хора - не успявам да приготвя хляб с квас (!), но се грижа за близките ми, опитвайки се да не разпространявам вирус, който все още засяга толкова много хора. Изпращам ви много любов и се надявам да сте добре и щастливи, колкото е възможно да бъдете в тези странни времена. И отново благодаря на всички, които работят толкова усърдно, за да ни опазят в безопасност и здрави."

Защо Ема Уотсън се появи в Twitter

Какво се случи, за да провокира тази реакция на актрисата? Може би появата на снимки в мрежата и в английските списания, показващи я с нейния приятел Лео Робинтън, с когото са заедно от 2019 г. Редките кадри са от улиците на Лос Анджелис пред магазин, където той си купува витамини. Последните им снимки преди това са от ноември 2020 г., отново на улицата, но този път в Лондон.


Кристен Стюарт, Ема Уотсън и още звезди като Шекспировата Жулиета за календара на Pirelli


Годеникът - Лео Робинтън

Британската и американската преса съобщават, с придружаващи изображения, че връзката между Ема и предприемача е толкова сериозна, че двамата планират скоро да се оженят. Като отбелязват своевременно, че на безименния пръст на Ема има годежен пръстен. Може би точно това ровене в любовния живот на 31-годишната актриса я кара да реагира. Тя обяснява, че ако някога има новини, то тя ще бъде тази, която ще ги съобщи.

Кариерата и неактвините й акаунти в Instagram и Twitter

Същото важи и за кариерата й. Въпреки че един от агентите й говори двусмислено. Всъщност през февруари миналата година той заявява, че кариерата на актрисата, превъплътила се в ролята на Хърмаяни Грейнджър е "в застой" и че тя не планира да се впуска в нови филмови проекти. Последният е „Малки жени" (2019 г.) на Грета Гервиг, в който Ема играе Мег Марч.

Оттук нататък твърдението, че Ема Уотсън се оттегля от сцената е по-скоро логично заключение. Но то предизвика вълна от безпокойство и реакции, дотолкова, че се наложи мениджърът на актрисата да побърза да отрече. Или по-скоро да уточни думите си, които в началото не са били ясни. „Акаунтите на Ема в социалните медии са неактивни, но кариерата й съвсем не е“, се казва в прессъобщението.

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 7 часа

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.