Следва

Лятото изисква ТОЗИ пръстен за 130К

Скандал: Кари Брадшоу облече Forever 21!

ТОВА беше неочаквано!

All fashion преди 2 години

Появата на различни герои на снимачната площадка на "And Just Like That" - от Наташа (Бриджит Мойнихан) до Антъни Марентино (Марио Кантоне) е последнoто, което ни вълнува и интересува, защото пикантерията в момента се върти около една рокля... Не искаме да споменаваме марки, но е Forever 21. Нищо лошо, естествено, освен фактът, че брандът е супер fast fashion ориентиран, но Кари, която не признава нищо освен Manolo, която облече феноменална Vivienne Westwood за сватбата си, която въобще обожава всичко high-end, да е скокнала до мола за тази дреха е шок.


Коя е Никол Ари Паркър, новата звезда от рестарта на "Сексът и градът"?


Сара Джесика Паркър е заснета сладкоусмихната на снимки в Ню Йорк с макси одеждата от Forever 21, облечена върху синя оксфордска риза. Да, дизайнерското присъства в лицето на Gucci x Balenciaga чанта и сандали на платформата Terry DeHavilland, но феновете нямаше как да не се чудят защо известната героиня, жена, която се озовава на ръба на финансовата разруха, но с 40 000 долара в колекция Manolo Blahnik, носи марка мол. За какъв ли емоционален и личностен катарзис става дума... 

Има възможност за оформяне на high-low аутфит, съчетание на много скъпо и много евтино. От една страна, Кари винаги е била критикувана колко нереалистичен е гардеробът й, като се има предвид това, което се знае за писателските бюджети по това време (според изтекла информация от новия сценарий, тя също е въвлечена в ожесточена разводна битка с Mr. Big, което също си е разход, който може би е наложил обличането на по-евтина дреха). Може би Кари - която според информацията води подкаст, най-накрая се облича според възможностите си, но роклята на Forever 21 не е просто рокля на Forever 21: за някои това е изключително обезпокоителен знак, че новият сезон не мисли усилено за последиците от бързата мода: "Във време, в което устойчивостта е толкова важна и етичното отношение към работниците в облеклото е основен проблем в тази индустрия, наистина е престъпление тази героиня да бъде облечена в бърза бранд“, каза бивш моден редактор в Instagram.


Обичам те, не те обичам, Mr. Big... Защо той е най-добрият и най-ужасният мъж, случвал се на Кари


Добрият вид на самия тоалет също е предмет на дебат. "Въпросната визия просто... не е добра“, написа Мик тази седмица. "Всичко е твърде натоварено и разтърсено, а не по артистично умишлен начин, използван от Патриша Фийлд (дизайнерката на костюмите от "Сексът и градът") за стила на Кари.“ Известната дизайнерка сега работи по втория сезон на "Емили в Париж" и това отсъствие е, честно казано, почти толкова ярко, колкото това на Ким Катрал като Саманта.


Нова порция снимки на Сара Джесика Паркър и другарки от продължението на "Сексът и градът"


Ние бихме се радвали да видим Кари в Stella McCartney или Telfar, but it is what it is... 

More All fashion