Следва

Лятото изисква ТОЗИ пръстен за 130К

Скандал: Кари Брадшоу облече Forever 21!

ТОВА беше неочаквано!

All fashion преди 2 години

Появата на различни герои на снимачната площадка на "And Just Like That" - от Наташа (Бриджит Мойнихан) до Антъни Марентино (Марио Кантоне) е последнoто, което ни вълнува и интересува, защото пикантерията в момента се върти около една рокля... Не искаме да споменаваме марки, но е Forever 21. Нищо лошо, естествено, освен фактът, че брандът е супер fast fashion ориентиран, но Кари, която не признава нищо освен Manolo, която облече феноменална Vivienne Westwood за сватбата си, която въобще обожава всичко high-end, да е скокнала до мола за тази дреха е шок.


Коя е Никол Ари Паркър, новата звезда от рестарта на "Сексът и градът"?


Сара Джесика Паркър е заснета сладкоусмихната на снимки в Ню Йорк с макси одеждата от Forever 21, облечена върху синя оксфордска риза. Да, дизайнерското присъства в лицето на Gucci x Balenciaga чанта и сандали на платформата Terry DeHavilland, но феновете нямаше как да не се чудят защо известната героиня, жена, която се озовава на ръба на финансовата разруха, но с 40 000 долара в колекция Manolo Blahnik, носи марка мол. За какъв ли емоционален и личностен катарзис става дума... 

Има възможност за оформяне на high-low аутфит, съчетание на много скъпо и много евтино. От една страна, Кари винаги е била критикувана колко нереалистичен е гардеробът й, като се има предвид това, което се знае за писателските бюджети по това време (според изтекла информация от новия сценарий, тя също е въвлечена в ожесточена разводна битка с Mr. Big, което също си е разход, който може би е наложил обличането на по-евтина дреха). Може би Кари - която според информацията води подкаст, най-накрая се облича според възможностите си, но роклята на Forever 21 не е просто рокля на Forever 21: за някои това е изключително обезпокоителен знак, че новият сезон не мисли усилено за последиците от бързата мода: "Във време, в което устойчивостта е толкова важна и етичното отношение към работниците в облеклото е основен проблем в тази индустрия, наистина е престъпление тази героиня да бъде облечена в бърза бранд“, каза бивш моден редактор в Instagram.


Обичам те, не те обичам, Mr. Big... Защо той е най-добрият и най-ужасният мъж, случвал се на Кари


Добрият вид на самия тоалет също е предмет на дебат. "Въпросната визия просто... не е добра“, написа Мик тази седмица. "Всичко е твърде натоварено и разтърсено, а не по артистично умишлен начин, използван от Патриша Фийлд (дизайнерката на костюмите от "Сексът и градът") за стила на Кари.“ Известната дизайнерка сега работи по втория сезон на "Емили в Париж" и това отсъствие е, честно казано, почти толкова ярко, колкото това на Ким Катрал като Саманта.


Нова порция снимки на Сара Джесика Паркър и другарки от продължението на "Сексът и градът"


Ние бихме се радвали да видим Кари в Stella McCartney или Telfar, but it is what it is... 

More All fashion

От ципа на Ема Стоун на Оскарите до ципа като символ на независимост

All fashion преди 1 ден

След широко обсъждания фатален цип на роклята, която Ема Стоун беше избрала за Оскарите, се връщаме назад във времето, за да разберем какво общо имат Първата световна война, детска реклама, Елза Скиапарели и Емил Хермес със „закопчаването на кукички за обувки“.

Техни височества Обувките, ревюта Есен/Зима 2024

All fashion преди 1 ден

Вълнението от модния месец отминава бавно и блажено: след като седмици наред пистите бяха сцена за развихреното въображение на най-великите дизайнери на нашето време, следите в съзнанието ни са все още ярки.