Следва

Xiaomi отвори първия си официален магазин в България

МИНАЛОТО: Всичко за визията на Кейт Мос като олимпийската факла, 2012

Когато Лондон бе домакин на Летните олимпийски игри през 2012 г., британският Vogue посвети юнския си брой на "всичко, което прави Великобритания велика". На корицата е класическата лондонска девойка Кейт Мос, разбира се, уловена от Mert + Marcus в статия, озаглавена "Going for Gold“ и вдъхновена от олимпийския огън, припомняме я, защото ни е тематично

Celebrities преди 2 години

Вдъхновението за сесията идва по най-еклектичен начин, музи са Super Woman и старогръцката богиня Афродита. "Фотографите Мерт и Маркъс си играеха със светлините в студиото, за да подчертаят наистина символната роля-пламък на Кейт. Те бяха толкова интуитивни по време на работа, че намират истинска факла, подобна на олимпийските, и я използват, за да създадат светлинните ефекти на снимачната площадка - създавайки различни форми на светлина и сянка във всички снимки. Това извади на преден план линиите на лицето й и нейната невероятна костна структура, толкова чудесно," разказват от Vogue. 


We Love: Кейт Мос е новото лице на SKIMS


"Заради това, което Мерт и Маркъс правеха със светлината, аз играех много с текстурите и подчертавах скулите на Кейт с палитрата на Bronze & Glow. Цветовата схема на портретите е вдъхновена от шестте олимпийски цвята - синьо, жълто, черно, зелено, червено и бяло - затова направих и силни червени устни. Всъщност започнах с червило Matte Revolution в Red Carpet Red, а след това използвах цяла тубичка гланц отгоре, за да уловя светлината в устните на Кейт," разказва гримьорът на сесията.

"Кейт е такъв хамелеон - тя може да олицетвори всеки герой, защото има една наистина кинематографична красота, като от старата школа. Вероника Лейк и Марлен Дитрих бяха едновременно вдъхновение за косата и грима на тези кадри, въпреки че всъщност попълних веждите на Кейт, вместо да ги направя микро като от 30-те, добавих и нежно котешко око. Честно казано, срещнах Кейт през 90-те и до този момент сме направили стотици корици заедно, но тя все още е едно от лицата, с и по които най-много обичам да работя. Няма никой като нея и никога няма да има."


Lunchtime Shopping: 10 фита, вдъхновени от моделите на 90-те


More Celebrities

Роузи Хънтингтън и Джейсън Стейтъм, фамилията и всички членове на Spice Girls на партито за ЧРД 50 на Виктория Бекъм

Celebrities преди 1 ден

На 17 април Вики Бекъм отпразнува юбилея със семейството си, но реши да не се ограничава до това и организира парти в частния клуб Осуалд ​​в Лондон, където покани куп звездни приятели.  

Салма, Франсоа-Анри и Матилд Пино - пайети и нежност на модния Олимп

Celebrities преди 22 часа

Салма Хайек, супер сексапилна, милиардерът и нейн съпруг Франсоа-Анри Пино, и доведената дъщеря, красивата Матилд, присъстваха на гала вечеря в рамките на 60-ото Биенале на съвременното изкуство във Венеция.