Следва

Седмичен ХОРОСКОП - 09.08 - 15.08

Тина Кунаки, Мария Бакалова, Хайди Клум, Кейти Пери и Орландо Блум - повече от блясък на благотворително събитие в Италия

През уикенда на остров Капри се събра огромен (особено по коронавирусните стандарти) брой гости, от звезден порядък нагоре. В това живописно италианско кътче се състоя годишната благотворителна гала вечер на UNICEF x Luisaviaroma.

Celebrities преди 2 години

Гости на вечерта бяха съпругата на Венсан Касел - Тина Кунаки (непридружена, за съжаление, от Него), Емили Ратайковски, Хайди Клум, пристигнала в Италия със съпруга си Том Каулиц и 17-годишната си дъщеря Лени от бизнесмена Флавио Бриаторе (също присъстващ). В Капри и е богатата рускиня Елена Перминова, която преди по-малко от три месеца стана майка за четвърти път, което няма начин да забележим, ако не знаехме. Не пропуснаха престижното социалното събитие и Кейти Пери и Орландо Блум. Двойката пътува много това лято из цяла Европа, а тук американската певица е не просто гост на вечерта, но и пряк участник в събитието - тя изпя за публиката няколко свои хита, а подкрепата на любимия, разбира се, е единствено от полза.  

Прави впечатление, че повечето звезди са в черни дрехи, въпреки че има и такива в много ярки и пищни тоалети. Нашата Мария Бакалова избира черно с мъничко беличко, което й стои добре. Кой какво показа на червения килим, следва >>>


Туна Кунаки



Елена Перминова


Кристина Романова


Елена Перминова и Кристина Романова



Хайди Клум със съпруга си Том Каулиц и брат му Бил


Хайди Клум с дъщеря си Лени


Лени Бриаторе 



Кейти Пери


Кейти Пери и Орландо Блум





Емили Ратайковски



Ванеса Хъджинс


Мария Бакалова


Наташа Поли


Синди Бруна


Хана Крос


Каролина Куркова


Джеймс Ротшилд и Ники Хилтън


Оливия Кулпо


Флавио Бриаторе


Фрида Аасен

More Celebrities

Внезапно слабичката Кейти Пери и пак ли за онова лекарство става въпрос

Celebrities преди 15 часа

Кейти Пери и силно вталената й фигура, демонстрирана в прозрачна мрежеста рокля на музикалните награди iHeartRadio 2024 възбудиха добре познатия ни шум около "обичайния заподозрян" - Оземпик. 

Pre-Fall 2024 на Dior и всички звездни гости на Мария Грация Кюри

Celebrities преди 12 часа

На 15 април в Ню Йорк беше показана предесенната колекция на френската модна къща Dior. Творческият директор Мария Грация Кюри събра на първия ред куп на шоуто в Бруклинския музей куп звездни посланици на марката.