Във Венеция, на покрив: Анджелина Джоли с импровизирана фотосесия

Във Венеция, на покрив: Анджелина Джоли с импровизирана фотосесия

Италия има силна година - връх след връх, и в музиката, и в спорта (с почти 30 медала на Олимпиадата в Токио дотук), плюс десетки топ звезди на гости, разбирай ваканция, в тази божествена страна 

От няколко дни 46-годишната Анджелина Джоли също почива на Апенинския полуостров. Звездата е на почивка с 15-годишната си дъщеря от Брад Пит - Шайло, която запознава с местната култура, архитектура и традиции. Актрисата, бидейки на заслужен отдих, си позволи малка порция безобидно безразсъдство. Вчера тя организира фотосесия на приветлив венециански покрив, а автор на снимките е нейният приятел, френският уличен художник JR.

За симпатичните жежки снимки Анджи позира на ръба на покрива на една от сградите с гледка към катедралата Санта Мария дела Салуте. Джоли, обикновено сдържана и доста сериозна, изглежда много щастлива и отпусната: усмихва се, жестикулира, гримасничи. 

Роклята, за заинтересованите, сива и с качулка, е на италианския луксозен бранд Brunello Cucinelli, същата, с която звездата позира за корицата на мартския брой на британското списание Vogue. В същото време Анджи е боса - още една доза лекота към имиджа й.


British Vogue, March, 2021

По всичко личи, че въпреки проблемите от личен характер (звездата продължава да се бори с бившия си съпруг Брад Пит за попечителство над децата), Джоли успява да се абстрахира от деликатната житейска ситуация и да включи на ваканционен режим докрай.


Ваканцията на известните: Шер, съвършена на 75


Пенелопе Крус: прекрасна и тъжна


 

Коментари: 0

За да коментираш, е необходимо да влезеш в профила си. Ако все още нямаш такъв, използвай линка "Регистрация" по-долу.