Следва

Ваканцията на известните: Чарлийз Терон и двете деца в Гърция

Всичко от Live включването на Меган Маркъл за РД: Кампанията 40х40, снимката на Лилибет и астро колиенцето й

Упс, без да иска Меган ни показа Лилибет... почти 

Celebrities преди 2 години

Юбилейна и усмихната, спокойна на вид, облечена в кремав нюанс на comfy домашно-официален сет, карамелен ток, опушен грим и доста сребърни бижута - така намираме Меган Маркъл, вече на 40. Бившата херцогиня на Съсекс, между вълната от поздравления (включително и нашето), се показа във видео в деня на рождения си ден, съобщавайки стартирането на новата си инициатива "40x40", в която 40 активисти се събират, за да помогнат на 40 жени да достигнат мечтаната си работа.

"Вярвам, че наставничеството е един от начините да се помогне на жените да възвърнат самочувствието и да възстановят икономическата си сила. На рождения си ден помолих 40 приятели, активисти, спортисти, художници и световни лидери да помогнат за започването на глобална промяна. Те трябва да отделят 40 минути за наставничество, за да подкрепят жените, които се връщат на работа," каза тя във видеото.

Видеото е записано в сътрудничество с актрисата Мелиса Маккарти, която доста развеселява цялата ситуация. По време на речта на Меган в кадър се появи принц Хари, който жонглира в градината на къщата им (видеото е заснето в имението на двойката в Монтесито), виждайки неговите трикчета, Маккарти не се сдържа и започва да се смее, самата Меган също... Но освен тази случка, основният акцент на видеото е снимка на двумесечната дъщеря на Меган и Хари Лилибет Даяна, която се появява за момент. Херцогинята седи на маса, обиколена от семейни снимки, една от която е на принц Хари и малката им дъщеричка, изображението обаче е доста замъглено и не можем добре да видим Лилибет все още. Припомняме, че след раждането на дъщеря им в началото на юни, съпрузите все още не са я показали на света, единствено знаем историята зад избора на име, четете още: Лилибет на прабаба си Елизабет, накратко Лили.

Не пропускаме да забележим и колието на Меган, специална висулка, посветена на на Арчи и Лилибет, която символизира техните астрологични знаци - Телец и Близнаци. 


Зодиакалните знаци на фамилията Уиндзор обясняват всичко


More from View Sofia

Starbucks отличи най-добрите майстори на кафето: Брандът отбеляза 10-ото юбилейно издание на Бариста Шампионата за регион EMEA

Life преди 9 месеца

Най-добрите баристи на Starbucks® премериха сили на Националния Бариста Шампионат в десетото за регион ЕМЕА издание на състезанието, което се проведе в nOva art space. Заедно с авторитетно жури от професионалисти, включващо Иван Георгиев – оперативен директор на Starbucks за България и Румъния, Иван Андреев – регионален мениджър на Starbucks за България, Свилен Лалев – регионален мениджър на Starbucks за България и Дана Хейдел – Starbucks Brand HR Румъния и България, за първи път част от журито бяха журналисти и инфлуенсъри

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 ден

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.