Следва

Служители на Дисни, бивш военен, спасител на басейн и лекар заловени в педофилска мрежа

15 години Филип Морис България, 15 стажанта: Герасим Лукаров за интересните начала и едно преживяване за цял живот

Филип Морис България, вдъхновяващата, социално отговорна и устойчива компания – отличена като „Top Employer" през последните 5 години, да пишеш за която е чудесно усещане, а да работиш там – още по-голямо удоволствие, е на българския пазар, от 15 слънчеви обиколки. За 15 млади български студенти това е истински празник, тъй като компанията решава да отбележи повода като им даде шанс за старт в кариерата след една предизвикателна година. За лятната стажантската програма на Филип Морис България ви разказваме, запознавайки ви с 4 млади стажанта-усмивки, като започнахме с Мариана, експерт по дигитално съдържание, продължихме с Катерина, стажант в отдел "Корпоративни комуникации", и Тино, стажант в отдел "Дигитални комуникации", завършваме с:

All About Life преди 2 години

Герасим Лукаров, регионален търговски мениджър за София и региона

Герасим, 31, Скорпион, е роден в Благоевград, в момента живее в София и, както своята чаровна колега Мариана, започва работа за Филип Морис България като стажант преди 8 години. На общия въпрос "Как се случи всичко?" той ни отговори: "Ето това е интересна история, която винаги обичам да споделям. Всъщност - напълно случайно! Стажантската програма беше в много по-различен формат от всички останали, бяхме група от 6 човека, като бяхме прикрепени към бранд екипа на една от марките на компанията и участвахме директно в организацията на всички големи събития тогава, както и в генерирането на идеи за развитие на маркетинговите стратегии. А как попаднах? – работех като барман в заведение в Благоевград. Там получих флаер за предстоящия кастинг (наистина си беше кастинг) за програмата. След кратко обмисляне, дойдох на кастинга и така започна приключението ми във Филип Морис България."

"Работя в компанията вече 8 години, като в момента съм Регионален Търговски мениджър за София и Югозападна България, през годините преминах през различни отдели и позиции, комбинирайки основно маркетинг и продажби. Работата ми е изключително динамична и предизвикателна, като интересните проекти са част от ежедневието ми."

Всичко това ни е страшно интересно и 8 години са Уау! време, но насочваме разговора в по-интимна и лична посока, защото Герсим е изключително чаровен, а и сме сигурни, че човек с толкова готини оранжеви чорапи има интересни истории за разказване... "Специалните преживявания с Филип Морис са много и най-специалното от тях си остава посещението на MotoGP във Валенсия. Като награда за принос към стажантската програма, бях изпратен да гледам на живо MotoGP във Валенсия от ВИП ложата на Ducati, като в един от дните (съвпадащ с рождения ми ден) имах възможността да се возя на двуместен мотор със същите специфики като на тези от MotoGP с тестовия пилот на Ducati. Преживяване за цял живот." 

 

Това е историята, която днес ни трогна, това е смисълът на личностото и кариерно израстване, хармонията между тях и правилното място, на която можеш да попаднеш, а Филип Морис България е именно това – лидер в трансформацията и неслучайно водещ работодател в България. Следим Фейсбук страницата на Филип Морис България за още подробности и новини и продължаваме да разказваме завладяващите професионални истории на хора, не по-малко магнетични и щастливи с развитието си от Мариана, Катерина, Тино и Герасим.

Материалът е публикуван с подкрепата на Филип Морис България.

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 1 седмица

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 6 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.