Следва

Men's Exhibit: "Никога не се "предадох“ на известността" и още за живеенето в настоящето feat. Асен Григоров

Служители на Дисни, бивш военен, спасител на басейн и лекар заловени в педофилска мрежа

"Operation Child Protector"

Health преди 2 години

Колкото цветно и прекрасно място да е света, той крие своите понякога прекалено тъмни и неприятни изненади. Детективи от полицията във Флорида арестуват 17 лица, заподозряни за педофилия, от които няколко служители на Дисниуърлд Орландо, бивш военен, медицинско лице, ХИВ-позитивен и турист от Лос Анджелис. Полицията съобщава, че арестантите имат активно участие в планирани сексуални действия с малолетни.

Операцията протича с участието на специалисти под прикритие, преструващи се на деца в онлайн пространството - когато престъпниците се появят на уговореното място с жертвите си, се оказват в засада от полицията. "Това са отвратителни хора, очевидно не можем да покажем снимките и да използваме думите, които те използваха срещу онези, които смятаха за 13-годишни момичета и момчета“, разказва шериф Грейди Джъд от полка на окръг Флорида.

Трима от обвинените работят за Дисни: двама са уредници в Disney Hollywood Studios, а третият спасител в плувния комплекс на хотел Animal Kingdom Lodge. За 26-годишния спасител от полицията казват, че има приятелка, бременна в седмия месец, за която явно забравя, преследвайки малки деца - освен всичко останало се оказва, че лицето е бивш пехотинец. Другите двама са мъж на 34 г. и жена на 29 г. с намерения за тройка с малолетни.

Медицинският служител е 47-годишен мъж, който открива в онлайн разговор детектив в ролята на момче на 14 г. Взима адреса на „детето“, който го отвежда до локация, на която е арестуван.

Всички от 17-те обвинени имат един и същ метод на действие, свързвайки се онлайн с жертвите си, изпращайки им снимки и видеа, след което търсят среща. Лицата са между 26 и 47-годишни, като по-голямата част от тях имат и предишни обвинения от различен характер: притежание на наркотици, домашно насилие, кражби и други. Всички са арестувани без да се стига до инцидент и ще бъдат съдени според настоящите и предишните си провинения.

Темата за педофилията все по-устремено напуска своята зона Табу на запад, като се работи все по-заълбочено върху преследването и осъждането на проявени лица. За съжаление, по нашите географски ширини темата продължава да се коментира шепнешком. Именно затова се чувства нуждата от информираност за проблема, следвайки западния пример за решение и справедливост.  

More Health

Детокс напитката, която топи мазнините за 14 дни

Health преди 2 седмици

Търсите решение за изгаряне на мазнини и възстановяване на силуета за само 14 дни? Не търсете повече! Ето една магическа детокс напитка, която, ако включите в ежедневната си рутина, ще стимулирате метаболизма и ще постигнете целта си, ако тя е здравословно отслабване.