Следва

It's my time. Първият онлайн кастинг за модели

Сандра Бълок продавала най-добре

От всички актриси номинирани за Оскар тази година, а именно Сандра Бълок, Мерил Стрийп, Хелън Мирън, Кери...

All fashion преди 14 години

От всички актриси номинирани за Оскар тази година, а именно Сандра Бълок, Мерил Стрийп, Хелън Мирън, Кери Мълиган и Габъри Сидибе, Сандра Бълок е тази, която генерира най-големи приходи за марките, които я обличат на червения килим.

Това са разбрали от StyleSpot.com, които са отчели броя на кликовете в сайтове, от които хората по принцип пазаруват.

Роклята на Vivienne Westwood, която актрисата е носила на People’s choice awards е постигнала най-много кликове по сайтовете от всички появявания на червен килим тази година. Това доста ни изненада, понеже Сандра никога не се е славила с добър стил.

Освен това смятаме, че от номинираните актриси, младата и чаровна Кери Мълиган е тази, към която модно ориентираните погледи трябва да са насочени. Според статистиката обаче, изглежда, че тя не продава. Сандра Бълок е смятана за една от най-красивите актриси и очевидно това има по-голямо значение за масите.

Предполагаше се, че класацията ще оглави Мерил Стрийп, както и Габъри Сибиде, понеже пазарът на дрехи за по-пухкави дами е може би най-бързо разрастващия се. Кейт Хъдсън, Дрю Баримор и Пенелопе Круз също са сред тези, които продават най-добре. Сред мъжете води е Уди Харелсън.
 

More from View Sofia

More All fashion

Аксесоарен флирт: тези 9 модела

All fashion преди 2 дни

И нека сезонът на слънчевите очила, освен да започне, да приеме точно определени форми и окраски: сърца, цветя, животински щампи. Най-добрите модели на Лято 24 следват, като гарантираме, че ще издигнат на друго ниво всяка визия, дори и най-семплата.