Следва

63 години от рождението на Майкъл Джексън: щастието, че въобще сме го имали

Адам Лавин декорира къщата си страхотно! Той, Бехати и дома им за Architectural Digest

Искаме и ние каменна мивка, огромна картина с носорог и сауна... 

All About Life преди 2 години

Фронтменът на Maroon 5 и популярният модел живеят в лосанджелистската си "къщурка" заедно с двете си дъщери Дъсти и Джио, показват я цялата пред Architectural Digest, стая по стая, а Бехати признава, че почти всичко се дължи на вкуса и решенията на Адам: "Обикновено Адам заема водещо мястото, когато става въпрос за дизайнерски решения. Той стои буден цяла нощ, разглеждайки мебели и къщи. Той самият трябва да бъде интериорен дизайнер." Огромни килери, сауна, стая с бар, мини киносалон, басейн, къща за гости... двойката може да се похвали, че има всичко необходимо за луксозен живот. "Това е всичко, от което се нуждаем, и всичко, което искаме", казва бившият ангел на Victoria's Secret, а ние, стигаме до извода, се нуждаем от Адам Лавин (в ролята на дизайнер) в къщата си. Разглежаме надолу и, както винаги, си крадем идеи... 


Кенийският палат на Ноaми Кембъл е goals!


 

More All About Life

Можем, освен да го отпразнуваме, и да се замислим: 22-ри април е Денят на Земята

All About Life преди 4 дни

Ние вярваме, че всеки ден трябва да бъде Ден на Земята. Но на 22 април (понеделник) ще имаме възможността да се обединим и заедно да направим нещо по въпроса за климатичните промени.

Мултивитамините: да или не, кога и защо

All About Life преди 3 дни

Без съмнение най-добрият начин да си набавите необходимите хранителни вещества е балансираната диета. За съжаление не ни е лесно в съвременното общество. Имаме нужда от нещо повече от храна. Мултивитамините са една от ефективните алтернативи, признати от експертите. Но от момента, в който решите да ги консумирате, въпросите започват да възникват един по един.

Астро: 4-те зодии, предразположени към психични разстройства

All About Life преди 3 дни

Коя зодия според вас е най-склонна към депресия? Кой е по-вероятно да има хистрионно разстройство на личността? Става дума за четирима представители на зодиакалния кръг, чиято психика е много лабилна.