Следва

Ваканцията на известните: Mamma Mia, Ирина Шейк в Ибиса!

НЕ на тока, ДА на Converse-a! или Блейк Лайвли на премиерата на “Free Guy“

Barbie изхвърли токчетата...

Celebrities преди 2 години

Преди няколко дни се случи премиерата на новия филм на Райън Рейнолдс “Free Guy“, но изобщо не се включваме заради филма или заради Райън (макар че той е хипер сладък с тези очилца). Тук сме заради съпругата му Блейк Лайвли, която за събитието изглежда като истинска кукла Барби в блестяща дълга розова рокля от Prabal Gurung и коса, прибрана в прекрасна руса опашка. И докато краката на Барби са вечно под ъгъл, Блейк си подарява по-комфортна опция, избирайки чифт класически Converse, за да завърши red-carpet визията си.


Обичта на известните: Райън Рейнолдс и Блейк Лайвли в Ню Йорк


От снимките на премиерата не се забелязва с какво е обута актрисата, но в Instagram стори тя разкрива малката си модна тайна, повдигайки подгъва на роклята, за да разкрие кецовете Chuck Taylor на краката си. Останалите подробности от външния вид на Лайвли са диамантите, вплетени в косата й, които също показва в Instagram, в случай, че някой е пропуснал да ги забележи, както стана с кецовете. Диамантената коса допълват ноктите й, които са дълга тема на предварителни разговори с маникюристката й - желанието на Блейк е за нещо сладко, но бунтарско. Резултатът е блясък и цветя, вдъхновени от роклята с малко "рокендрол" енергия в допълнение (както казва маникюристката), за да зачеркнат и бунтарското.

Обожаваме случаи като този - неочакван стилов микс и жена, престрашила се да разбие концепцията за официалното облекло. (Четете още: "Да се откажеш от токчето: Трябва ли високите обувки да за задължителни на фестивала в Кан?")

More Celebrities

Драма и възторг: Катрин и всички други принцеси на Уелс в историята

Celebrities преди 1 ден

В историята е имало само 10 принцеси на Уелс. Въпреки че въпросните знатни дами вляха в монархията нова кръв и интелигентна различност, всички те са източник на очарование и... скандални клюки.