Следва

Лятна мъжка рокля в ума ми се върти: Стилистът на Post Malone пуска колекция рокли for the boyz

Друго си е с Telfar: Ето как известните носят Кралицата-чанта

Аксесоара събра десетки посещения на червен килим и кадри от папараци

All fashion преди 2 години

Любимата ни Shopping Bag на Telfar, известна още като "Birkin за бедни“, издига култовия си статус до нива на А-list знаменитости - вече е част от Instagram-а на Бионсе, едно от любимите притежания на Опра, важна част от ежедневието на Дуа Липа, Бела Хадид, Селена Гомес... 

Припомняме, че хитовият аксесоар на дизайнера Телфар Клеменс съществува от 2014 г. и достига световна слава едва близо пет години по-късно. Според Клеменс, Годината с главно Г за вездесъщия аксесоар е 2020-та, когато почти постоянно всичко от антуража е sold out или ако е налично, остава такова за секунди. В опит да се бори с онлайн ботове и дистрибутори, Telfar стартира своята "Програма за сигурност на чанти" - механизъм за предварителна продажба с ограничено време за купувачите, за да придобият собствена чанта със 100 % гаранция за автентичност. Докато това се е случвало само два пъти досега, марката има планове да проведе още една предварителна продажба скоро, тъй като продължава да произвежда стари и да пуска нови цветове.


Чантите на Telfar Clemens или Birkin за бедни, и защо са най-големият хит на деня


Ако сте достатъчно бързи, за да се докоснете до Telfar, можете да я имате за между 150 и 257 долара с избор от три различни размера. Тъжното (за тези, които я нямат) е, че чантата е един от най-труднодостъпните аксесоари на пазара в момента, но известните личности нямат тези проблеми. И, нахално или фино, постоянно ни се показват със своите Telfar, давайки поне идеи как да ги съчетаваме и стилизираме както на Червен килим, така и в улични визии. Надолу вижте знаменитости, от успелите да се докопат до чантата на Telfar, и се убеждаваме, че ни трябва още една, в нов цвят, може би от най-малките, може би от огромните... Във всеки случай, ако сте тъжни, то е защото нямате такава чанта... 

Соланж, 2018 

Соланж, сестрата на Бионсе, е една от първите знаменитости, които изразиха подкрепата си към бранда, носейки мини вариант на чантата в червен цвят си на Червения килим през май 2018 г. на събитие на Parsons Benefit.

Аштън Сандърс, 2019

Дизайнерът Телфар Клеменс се появява на Met Gala през 2019 г. с Аштън Сандърс и двамата с Telfar, естествено, също в мини размер.

Селена Гомес, 2019

Селена Гомес съчетава сандалите си с бялата си мини Telfar за вечеря и в нюйоркския театър през юни 2019 г.

Тинаши, 2019

Певицата е забелязана с Telfar в Лос Анджелис през октомври 2019 г.

Дуа Липа, 2020

Дуа Липа поверява на голямата си чанта Telfar функцията на сак, както виждаме от кадъра на летището JFK, Ню Йорк, през януари 2020 г.

Бела Хадид, 2020

Бела Хадид избира оранжево за лятото в Ню Йорк през юли 2020 г.

Лекси Ъндърууд, 2021

През 2021 г. Лекси Ъндърууд отива на вечеря с приятеля си Скай Джаксън в Бевърли Хилс и носи средно голяма чанта Telfar от колаборацията на марката с UGG.

Lil Nas X, 2021

Lil Nas X "разходи" своя любим бял мини Telfar на Червения килим на iHeartRadio Music Awards тази година.

Tygapaw, 2021

Артистът Tygapaw съчетава синия си мини Telfar с шал с принт за присъствието си на концерта Raising Voices 2021 в Лос Анджелис.

Габриел Юнион, 2021

През юни 2021 г. Габриел Юнион е видяна да носи средна по размер shopping bad в цвят патладжан, докато снима "Перфектната находка“ в Ню Йорк.

Бионсе, 2021

Миналия месец Бионсе сподели тази снимка:

Ванеса Хъджънс, 2021

Ванеса Хъджънс на Филмовия фестивал в Италия през 2021 г.

Зоуи Кравиц, 2021

Зоуи Кравиц има мини Telfar, в тъмен маслиненозелен нюанс, кадърът е от Ню Йорк.

More All fashion